3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'da İpek 4. kez başkan

Denizlispor'da bugün yapılan olağan genel kurulda kulüp başkanlığına Ali İpek güven tazeledi.

Denizlispor olağan genel kurulu, Denizlispor Koleji'nde yapıldı. Geçen hafta çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle bugün akşam saatlerinde yapılan kongreye Denizli Valisi Yavuz Erkmen, AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizlispor'un eski başkan ve yöneticileriyle delegeler katıldı.

Divan başkanlığına Denizli Baro Başkanı Avukat Adil Demir'in seçildiği kongre İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Bir önceki dönem faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının ardından Kulüp Başkanı Ali İpek açılış konuşmasını yaptı.

Denizlispor'un yeni bir yapılanma içerisinde olmasına rağmen borçlarının büyük bölümünü kapattığını ifade eden Başkan İpek, "Şu anda SSK ve vergi borçları dışındaki toplam borcumuz 4.7 milyon TL. Başbakanımızın kulüplerin SSK ve vergi borçlarını 10 yılda ödemesi ile ilgili çalışmaları birçok kulübün kapanmasını ve yöneticilerin icralık olmasını önlemiştir. Başbakanımıza teşekkür ederim" dedi.

Kongrede Denizlispor'un 2009-2010 sezonu bütçesi 35 milyon TL olarak belirlenirken, bir önceki dönemdeki çalışma ve giderler oybirliğiyle ibra edildi.
Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve Denizli Valisi Yavuz Erkmen'in de birer konuşma yaptığı kongrede daha sonra seçimlere geçildi. Seçimlere tek liste olarak giren başkan Ali İpek, 4. defa Denizlispor başkanlığına seçildi.

Yeniden başkanlığa seçilen Ali İpek, yeni yönetimde olmayan, ancak daha önceki dönemlerde görev yapan arkadaşlarına teşekkür etti. Denizlispor'un yapılanmasının sürdüğünü ve bitmek üzere olduğunu belirten İpek, "Bundan sonra daha yukarılarda mücadele eden bir takım olmak zorundayız. Bugüne kadar zoru başardıysak bunu da başarırız. Bu başta vali ve belediye başkanımız olmak üzere tüm Denizli kentinin desteğiyle olacak. Vali ve belediye başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Bundan sonra daha iyi bir Denizlispor olacak" diye konuştu.

Denizlispor'un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:"Ali İpek, Mehmet Özsoy, Halil Pekdemir, Hasan Kıbrıslıoğlu, Zafer Gökşin, Turgay Mersin, Akif Ercan, Cengiz Ayyavuz, Salih Amiroğlu, Ali Alaybeyoğlu, Rıdvan Erdemir, Suat Küçüker, Mehmet Baykent, Yavuz Dalaman, Kaan Şanlıkan ve Ali Değirmenci"
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2009 Salı 23:13:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?