3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'da işler yolunda

Denizlispor Başkanı Ali İpek, sezonun ilk maçında karşılaşacakları Fenerbahçe maçından iyi bir neticeyle ayrılacaklarını söyledi.


Denizlispor yeni yönetim kurulu Denizli Valisi Yavuz Erkmen'i ziyaret etti. Geçen ay yapılan olağan genel kurulda göreve gelen yeni yönetim başkan Ali İpek başkanlığında Denizli Valisi Yavuz Erkmen'i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Denizlispor Başkanı Ali İpek, yeni yönetim kurulu ile birlikte Denizli Valisi Yavuz Erkmen'i ziyaret ettiklerini belirterek, "Sayın Valimiz her zaman Denizlispor'un yanında yer aldı. Bugüne kadar bize büyük destek verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Sezonun ilk maçında Fenerbahçe ile oynayacaklarını belirten Denizlispor Başkanı Ali İpek, "Sezona Fenerbahçe maçı ile başlayacak olmamız bizim için dışarıdan zor gibi görünebilir. Ancak Fenerbahçe ile ilk maç oynamasak sonra yine oynayacağız. İlk maçta oynamamız önemli değil. Alınacak skor inşallah bizim için hayırlı olur. Bu maçtan iyi bir neticeyle ayrılacağımızı düşünüyorum" dedi. Fenerbahçe'nin Süper Kupa'yı kazanmasıyla moralli olduğunu ancak kendilerinin de rakipleri kadar moralli olduklarını belirten Ali İpek,
"Sezona yeni bir yönetimle başlıyoruz. Fenerbahçe maçı güzel bir maç olacak" dedi. Fenerbahçe taraftarlarına tribünlerin yüzde 5 oranı olan yaklaşık 750 bilet verileceğini belirten Ali İpek, "Fenerbahçe taraftarları için kapalı tribünün misafir takım bölümünde yer ayrıldı. Rakip takımın maç bilet fiyatlarını da kapalı tribün bilet fiyatı olan 100 TL olarak belirledik.

Biletler bu fiyatlardan satılacak. Kapalı tribün ne ise Fenerbahçe tribünü de aynı fiyattan olacak. Kulağımıza bu konuda değişik söylentiler geliyor ancak doğru değil" dedi. Denizlispor olarak taraftarların kendileri için ayrılan bölüm dışında başka tribüne girmemelerini isteyen Ali İpek, "Bu durum stat içerisinde çeşitli olumsuzluklara neden olabiliyor. Oluşacak hengamelerden biz kulüp olarak sorumlu değiliz. Herkes kendi tribününde maç izlesin. Fenerbahçe seyircisi Fenerbahçe tribününe, Denizlispor taraftarları da Denizlispor tribününe geçsin" dedi.


Denizli Valisi Yavuz Erkmen ise, yeni yönetimin kendisine yaptığı ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu belirterek, Denizlispor'a yeni sezonda başarılar diledi. Yeni sezonda polis ve jandarmanın stat içinde görev almayacağını hatırlatan Vali Erkmen, "Jandarma ve polis statlardan çıkartılarak, özel güvenlik teşkilatlarıyla maçların güvenliği sağlanacak. Biz Denizli olarak bunun öncülüğünü yapmak istiyoruz. O nedenle bu tip önemli bir maçta ne kadar çok bu amacımıza yakın davranabilirsek, bu bize cesaret verecektir. Bundan sonraki maçlarda da öncülük yaparız diye düşünüyorum" dedi. Vali Erkmen Denizlispor Fenerbahçe maçı ile ilgili skor tahmininde ise, "Denizlispor kazanacak" diye konuştu.
Ziyarette Denizlispor Başkanı Ali İpek, Vali Yavuz Erkmen'e çiçek, kaşkol ve Denizlispor forması hediye etti.

İha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2009 Pazartesi 18:15:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?