3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'da İzzet şoku

Sivasspor maçında sakatlanan Denizlispor'lu futbolcu İzzet'in sezonu kapatma riski bulunduğu öğrenildi.

Fortis Türkiye Kupası C Grubu'nun son maçında Sivasspor'a deplasmanda uzatma dakikalarında yediği golle yenilerek çeyrek final şansını rakiplerinin alacağı sonuçlara bırakan Denizlispor'da İzzet Akgül'ün sakatlanması moralleri iyice bozdu. Belçika'nın Charleroi takımından transfer edilen, oynadığı futbol ve attığı gollerle adından söz ettiren İzzet Akgül'ün, Sivasspor maçında sağ diz yan bağında kopma meydana geldiği, çapraz bağlarında kopma olup olmadığının belirlenmesi için MR çekileceği öğrenildi.

Denizlispor kulüp doktoru Ahmet Edremit, yapılan ilk kontrollerde İzzet'in sağ diz yan bağında kopma tespit ettiklerini belirterek, "İzzet'in durumu kritik. Çapraz bağlarında kopma olması durumunda sezonu kapatacak. MR sonucunu bekliyoruz" dedi.
Sivasspor maçında alınan mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü belirten Denizlispor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan ise, "Olumsuz saha koşulları sebebiyle maçta sakatlık yaşanmasından korkuyorduk. Korktuğumuz başımıza geldi. Hem mağlup olduk, hem de İzzet gibi önemli bir oyuncumuz ciddi şekilde sakatlandı. Devre arasında böyle önemli bir oyuncumuzun sakatlanması bizi çok üzdü" dedi. Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kalmalarının Manisaspor ile Sivasspor arasında oynanacak son maça bağlı olduğunu belirten

Kayıhan, bu maçta Sivasspor'un kazanmasını veya maçın berabere bitmesini bekleyeceklerini ifade etti. Kayıhan, takıma mutlaka takviye yapılması gerektiğini de söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 23:36:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?