5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Denizlispor'da kaldı

Denizlispor Genel Menajeri Can Çobanoğlu, Yeşil-siyahlı kulüpteki görevine devam edeceğini söyledi. Sezonun bitmesinin ardından Denizlispor'da kalıp kalmayacağına henüz karar veremediğini belirten Menajer Can Çobanoğlu, Kulüp Başkanı Ali İpek ile yaptığı görüşmenin ardından görevine devam etme kararı aldı. 

Genel Menajer Can Çobanoğlu, birçok takımından teklif almasına rağmen görevine devam edeceğini ve bu yıl da Denizlispor'un başında olacağını söyledi. 

Genel Menajer Can Çobanoğlu, Başkan Ali İpek ile bir toplantı yaparak, önce teknik direktör sorununu çözecek, ardından iç ve dış transfer çalışmalarına başlayacak. 

Transfer çalışmalarını kendisi sürdüren Kulüp Başkanı Ali İpek'in, Can Çobanoğlu ile birlikte teknik direktör sorununu hafta içinde çözmeyi planladığı öğrenildi. 

Süper Lig'de mücadele eden iki takımdan biri yabancı biri yerli olmak üzere iki futbolcu ile anlaşan Can Çobanoğlu'nun bu iki futbolcuyu Denizli'ye getirmesi bekleniyor. 

Bu transferlerin ardından iç transferde sözleşmesi sona eren futbolcularla masaya oturacak Çobanoğlu, geçen sezon başka takımlarda forma giyen futbolcularla ilgili raporları da değerlendirecek. 

Öte yandan bazı futbolcuları takasta kullanmak isteyen Yeşil-siyahlılar, Kamerunlu kaleci Souleymanou Hamidou, Güven Varol ve Mustafa Keçeli'ye gelen teklifleri değerlendirerek, bu transferlerden gelen parayla dış transferi çözmenin hesaplarını yapıyor.
.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2006 Pazar 13:42:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serkan ersan IP: 193.140.181.xxx Tarih : 5.06.2006 10:18:46
Milli takımlardan bugüne taktir edilmesindeki sebep Sayın Çobanoğlu'nun kişiliği ve prensiplerine bağlılığından kaynaklanıyor.Birçokları parayı tercih ederken Sayın Çobanoğlu'nun çalışmak için bizi seçmesi ve klübümüzde kalması elbette bir Denizlisporlu ve Denizlili olarak beni mutlu etmiştir. Ben her iki haftaya iç maçlara işim gereği Ispartadan gelip gittim, ve bu senede aynen devam edeceğim. Şimdiden Hayırlı ve uğurlu olsun, Teşekkürler Can Çobanoğlu.