2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da kart alarmı

DENİZLİSPOR'DA KART ALARMI

Turkcell Süper Lig'de ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor'da 10 futbolcunun sarı kart ceza sınırında bulunması teknik heyeti düşündürüyor.

Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında Antalyaspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Denizlispor, dün yaptığı hafif bir idmanın ardından bugünü dinlenerek geçiriyor. Eskişehirspor galibiyetiyle puanını 21'e çıkaran ve ligde kalma umutlarını önümüzdeki haftalara taşıyan yeşil siyahlı ekipte, Antalyaspor maçı öncesi kaleci Özden'in yanı sıra, Berberoviç, Braga, Emin, İbrahim Ege, Ahmet Burak Solakel, Okan Koç, Çağlar, Koffi ve Angelov'un 3'er sarı kartının bulunması ve ceza sınırında olmaları Teknik Direktör

Hakan Kutlu'yu kara kara düşündürüyor. Uzun süredir sakatlıkları sebebiyle takımdan ayrı olan İzzet Akgül ve Süleyman Olgun'un takımla birlikte çalışmaya başlaması tek teselli kaynağı oldu. Diyarbakırspor'la arasındaki puan farkını 3'e indiren Yeşil-siyahlılar geride kalan 5 maçı da kazanarak zoru başarmak ve ligde kalmak istiyor.

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, bugüne kadar sahaya yansıttıkları mücadeleci oyunu bundan sonra da devam ettireceklerini belirterek, "Ligde henüz her şey bitmedi. Biz sonuna kadar şansımızı zorlamak ve zoru başarmak istiyoruz. Antalyaspor maçı bizim için kesinlikle kazanılması gereken bir maç. Biz şu anda sadece Antalyaspor maçını düşünüyoruz. Bu maçı kazanmaktan başka hiç bir hesap yapmıyor ve rakamlarla uğraşmıyoruz. Antalyaspor maçını kazandığımız takdirde işimizin biraz daha kolaylaşacağına inanıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2010 Salı 12:51:02
Güncelleme :13 Nisan 2010 Salı 16:10:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?