2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da Kayhan dönemi

Denizlispor'da teknik direktörlük görevine Ümit Kayıhan getirildi.
Teknik Direktör Ali Yalçın'ın geçen hafta Sivasspor maçının ardından istifa etmesinden sonra, bir haftadır hoca arayışlarını sürdüren Denizlispor, daha önce de kulüpte görev yapan Ümit Kayıhan'la anlaşmaya vardı. Dün gece kulüp başkanı Ali İpek ile görüşen ve yapılan teklifi kabul eden Ümit Kayıhan, bugün Kayserispor maçını tribünden izledi. Maç sonrasında Denizlispor'a övgüler yağdıran Ümit Kayıhan, "Denizlispor çok iyi bir takım. Beni davet eden Denizlispor Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ederim.


Kayserispor maçında çok iyi futbol oynadılar. Takımı çalıştıran teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederim. İkinci kez Denizlispor'da görev alacağım. Denizlispor'u camia olarak yakından biliyorum. İnşallah başarılı bir sezon geçireceğiz" dedi.
Ümit Kayıhan'la sezon sonuna kadar anlaştıklarını ifade eden Denizlispor Başkanı Ali İpek ise, "Ümit Kayıhan'la dün akşam anlaşma sağladık. Kendisi Denizlispor'da daha önce de görev yapmış ve başarılı olmuş bir hoca. Birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi. Ümit Kayıhan'ın yarın resmi mukaveleye imza atacağı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2008 Pazar 17:20:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?