3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'da kongre heyecanı

DENİZLİSPOR'DA KONGRE HEYECANI

Denizlispor'da 17 Haziran'da yapılacak olan olağanüstü kongre hazırlıkları sürüyor.

Turkcell Süper Lig'den 10 sezon sonra düşen ve gelecek sezon Bank Asya 1.Lig'de mücadele edecek olan Denizlispor'da olağanüstü kongre heyecanı yaşanıyor. Denizlispor yönetiminin bir süre önce aldığı olağanüstü kongre kararının ardından 17 Haziran'da delegeler sandık başına gidecek. 400 delegenin bulunduğu Yeşil-siyahlı kulüpte, 17 Haziran'da çoğunluk sağlanamaması halinde 25 Haziran'da yeni yönetim seçilecek. Denizlispor Başkanı Ali İpek'in göreve devam etmek istediği ancak daha güçlü bir ismin aday

olması halinde görevi bırakmaya hazır olduğu öğrenildi. Bir taraftan kongre çalışmalarını sürdüren Yeşil-siyahlı yönetim, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor.

Çağlar Birinci'yi 4 futbolcu ve bir miktar para karşılığında Galatasaray'a satan Denizlispor, genç file bekçisi Cenk Gönen'in satılması için de çalışmalarını sürdürüyor. Geçen sezon Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Cenk'e bu sezon Beşiktaş'ın yanı sıra Fenerbahçe'nin de talip olduğu ve kulüp başkanı Ali İpek'in bu oyuncunun transferi konusunda iki kulüp yöneticileriyle de görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Denizlispor yönetiminin, kaleci Cenk'in satılmasıyla elde edilecek geliri geçen sezondan kalan transfer taksitlerini ödemeyi planladığı kaydedildi.

DENİZLİSPOR'DA KONGRE HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2010 Pazartesi 14:25:03
Güncelleme :7 Haziran 2010 Pazartesi 16:30:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?