2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da mağlubiyet üzüntüsü

Denizlispor'da deplasmanda Galatasaray maçında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. 

Turkcell Süper Ligi'nde son 3 haftayı 7 puan alarak kapatan ve en az bir puan parolasıyla çıktığı Galatasaray maçından maçın bitimine dakikalar kala yediği golle mağlup ayrılan Yeşil-siyahlı ekipte, bir yandan kaçan bir puan bir yandan da sakatlanan futbolcular moralleri bozdu. Teknik Direktör Güvenç Kurtar, Galatasaray'ın baskılı bir futbol oynayacağını bildiklerini ve buna göre hazırlandıklarını belirterek, "Öne geçmemize rağmen bu üstünlüğümüzü fazla koruyamadık. Maçı en az bir puanla kapatabilirdik, ancak şanssız ve tesadüfi bir golle mağlup olduk. Mağlup olduğumuz için üzgünüm" diye konuştu. 

Galatasaray karşısında iyi bir performans sergileyen, ancak son dakikalarda yaptığı hata sonucu yediği golle takımının mağlup olmasında önemli rol oynayan kaleci Souleymanou, üzüntülü olduğunu belirterek, "Futbolda böyle şeyler oluyor. Hata olmayınca gol de olmaz zaten. Yaptığım hata sebebiyle gelen mağlubiyetten dolayı çok üzgünüm" dedi. 

Galatasaray maçında topuğundan sakatlanarak oyundan çıkan Kratochvil'in durumunun ciddi olduğu ve Gençlerbirliği maçında oynamayacağı öğrenilirken, yine sakatlanarak oyundan çıkan Bülent Ertuğrul'un durumunun yapılacak tetkiklerden sonra belli olacağı belirtildi. 

Yeşil siyahlı ekip, bu sezon Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı 6 karşılaşmayı da kaybederek 3 büyükler karşısında hiç puan alamadı. Maçtan sonra İstanbul'da kalan Denizlispor kafilesi, bu akşam uçakla Denizli'ye dönecek.
Yeşil siyahlı ekip, hafta sonu kendi sahasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın başlayacak.

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 16:47:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?