2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da mağlubiyet üzüntüsü

Denizlispor'da deplasmanda Gaziantepspor karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.


Geçen hafta kendi sahasında Trabzonspor'a mağlup olduktan sonra, hafta arasında Fortis Türkiye Kupası'nda Sakaryaspor'u yenerek gruplara kalıp moral bulan Denizlispor, ligde Gaziantepspor'a yenilerek 5. haftanın sonunda 4 puanda kaldı. Hafta içinde Sakaryaspor ile oynadıkları kupa maçının yorgunluğunun özellikle maçın ikinci yarısında ortaya çıktığını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, "Maçın ilk yarısında iyi mücadele ettik. İstediğimiz oyunu sergiledik ve gol pozisyonları bulduk.

Ancak ikinci yarıda kupa maçının yorgunluğunu iyice hissetmeye başladık. Aldığımız mağlubiyete rağmen oyuncularımın gösterdiği performanstan çok memnunum. Çok güzel ve çekişmeli bir maç oldu. İzleyenlere iyi bir maç izlettirdiğimize inanıyorum" diye konuştu.


Trabzonspor ve Gaziantepspor mağlubiyetleriyle 13. sıraya gerilediklerini, bir an önce toparlanmaları gerektiğini belirten Yalçın, "Bu hafta sonunda kendi evimizde oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı bizim için çok önemli. İyi oynuyor, ancak puan alamıyoruz. Bu gidişe bu maçta son vererek artık alt sıralardan iyice uzaklaşmak istiyoruz" dedi.
Denizlispor'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına yarın başlanacak

İha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 13:14:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?