2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da mağlubiyet üzüntüsü

Denizlispor'da Fenerbahçe maçında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.


Turkcell Süper Lig'de 14. haftanın açılış maçında kendi sahasında Fenerbahçe'ye Emre Belözoğlu'nun ikinci yarıda attığı golle mağlup olan Denizlispor'da üzüntü hakim. Bu sezon kendi sahasında oynadığı 6 maçta sadece Trabzonspor'a yenilen ve Gençlerbirliği ile berabere kalan Yeşil-siyahlı ekip, geride kalan 4 maçı kazanmayı başarmıştı. Fenerbahçe maçına da en az bir puan parolasıyla çıkan Denizlispor, kendi sahasındaki ikinci mağlubiyeti aldı.
Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, Fenerbahçe maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Bu maçtan en az bir puanla ayrılmamız gerekirdi. Son haftalarda kaybettiğimiz puanlara bir yenisi daha eklendi" dedi.
16 haftalık ilk yarı periyodunda hedeflerinin en az 20 puan toplamak olduğunu, ancak Fenerbahçe mağlubiyetiyle bu hedeflerinin zora girdiğini ifade eden Çetin, "Fenerbahçe maçında bir puan alabilirdik. Galibiyeti değil de beraberliği düşünen bir oyun anlayışıyla oynayınca mağlubiyet de geldi" diye konuştu.
Ankaragücü ve Ankaraspor maçlarıyla ilk yarıyı tamamlayacaklarını belirten Çetin, "Özellikle deplasmanda bize galibiyeti getirecek skorlara ulaşıyoruz, ancak bunu maç sonuna kadar korumayı başaramıyoruz. Bu iki maç bizim için çok önemli. Hedefimiz iki maçı da kazanıp hedeflediğimiz 20 puana ulaşmak. Son haftalarda özellikle Kocaelispor, Eskişehispor ve Fenerbahçe maçında kaybettiğimiz puanları inşallah sezon sonunda aramayız" dedi.


Denizlispor Başkanı Ali İpek ise, maçın hakemine tepki göstererek, "Verdiği ve vermediği kararlarla maçın yıldızı hakem oldu. Bizi oynatmadı, rakibin de nizami bir golünü vermedi. Diyecek fazla bir şey yok" dedi.


Denizlispor, ligin 15. haftasında deplasmanda Ankaraspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına sabah yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı. 2 gün çalışacak olan yeşil siyahlılar, Kurban Bayramı'nın birinci günü izin yapacak.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2008 Cumartesi 13:44:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?