2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da moraller bozuk

Denizlispor'da Gaziantepspor maçı öncesi Fatih Yiğen ve Süleyman Olgun şoku yaşanıyor.


Fortis Türkiye Kupası 2. kademe maçında Sakaryaspor'u 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek gruplara kalmayı başaran Denizlispor'da, bir yandan tur atlamanın sevinci yaşanırken, bir yandan maçta sakatlanan Fatih Yiğen ve antrenmanda sakatlanan Süleyman Olgun'un durumlarının ciddi olması moralleri bozdu. Sakaryaspor maçında rakibinin darbesiyle yerde kalan ve sedyeyle oyun dışına çıkarıldıktan sonra hastaneye kaldırılan Fatih Yiğen'in bugün çekilen MR'ında bağ yırtılması olduğu ve en az 4 hafta oynayamayacağı öğrenildi. Ligde 4 maçta 2 gol atan tecrübeli futbolcunun yanı sıra antrenmanda sakatlanan ve Sakaryaspor maçı kadrosuna alınmayan genç futbolcu Süleyman Olgun'un da en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Engin, İlkay, Emin ve Güray'dan sonra bu futbolcuların da sakatlıkları sebebiyle oynamayacak olması teknik heyeti kara kara düşündürüyor.
Sakaryaspor maçının ardından ligde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına yeniden başlayan Yeşil-siyahlı ekip, deplasmandan en az bir puanla dönmeyi hedefliyor. Sakaryaspor maçını ciddiye alarak sahaya çıktıklarını ve bu ciddiyetin kendilerine farklı galibiyet olarak geri döndüğünü belirten Teknik Direktör Ali Yalçın, "Özellikle maçın ikinci yarısında çok iyi oynadık. Genç oyuncularım çok iyi mücadele etti. Daha farklı da kazanabilirdik. Tur atladığımız için çok mutluyum. Ligde olduğu gibikupada da iddiamızı sürdürmek istiyoruz" dedi. Fatih Yiğen ve Süleyman Olgun'un sakatlıklarının kendilerini üzdüğünü belirten Yalçın, "Gaziantepspor deplasmanı zor geçecek. Bu maçtan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Bunun için mücadele edeceğiz" dedi.


Denizlispor kafilesi Gaziantepspor maçı için yarın sabah uçakla İstanbul'a, ardından da öğle saatlerinde Gaziantep'e giderek Anatolian Otel'de kampa girecek.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 16:02:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?