2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da moraller bozuk

DENİZLİSPOR'DA MORALLER BOZUK

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda ilk maçında Sivasspor'la golsüz berabere kalan Denizlispor'da moraller bozuk.

Turkcell Süper Lig'de henüz galibiyeti bulunmayan ve 7 puanla son sırada yer alan Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarına da istediği şekilde başlayamadı. Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Sivasspor karşısında rakibine oranla daha iyi mücadele etmesine rağmen bunu skora yansıtamayan Yeşil-siyahlılar, kupadaki ilk maçta ilk galibiyetlerini alırken, atılan 2 golün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesi tepkileri de yanında getirdi. Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, oyuncularının maçta

kazanmak için her şeylerini ortaya koyduklarını ancak galip gelemediklerini belirterek, "Sivasspor maçına iyi hazırlandık ve sahada iyi mücadele ettik. Oyuncularım kazanmak için her şeyi yaptılar. Özellikle Roberts'in attığı ilk golün iptal edilmesini anlamak mümkün değil. Bu maçı farklı da kazanabilirdik ama olmadı" dedi. Ligde ikinci yarıya daha güçlü bir kadroyla başlamak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Hakan Kutlu, en kısa sürede eksiklerin giderileceğine inandığını ifade etti.

Denizlispor, Sivasspor maçında Hayrettin'le çarpışarak sakatlanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Ahmet Cebe'nin kafasının sol bölümündeki tentoral kemikte küçük çapta bir kırılma meydana geldiği öğrenildi. İlk müdahalenin ardından dün gece Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan gurbetçi oyuncunun durumunda korkulacak bir şey olmadığı ve bugün taburcu edildiği öğrenilirken, kulüp doktoru Ahmet Edremit, Ahmet Cebe'nin birkaç gün sonra takımla birlikte çalışmalara katılacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2010 Pazar 12:55:05
Güncelleme :10 Ocak 2010 Pazar 23:41:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?