2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da moraller düzeldi

Turkcell Süper Lig'de Kayserispor'u yendikten sonra Fortis Türkiye Kupası'nda da Konyaspor'u mağlup eden Denizlispor'da büyük sevinç yaşanıyor.


Teknik Direktör Ali Yalçın'ın istifasının ardından bir hafta hocasız kalan ve teknik direktörsüz çıktığı maçta ligin güçlü ekiplerinden Kayserispor'u mağlup eden Denizlispor, Fortis Türkiye Kupası'nda da yoluna devam ediyor. Fortis Türkiye Kupası C Grubu'ndaki ilk maçında Manisaspor'la berabere kalan Yeşil-siyahlılar, Konyaspor'u deplasmanda Engin Memişler'in golüyle 1-0 mağlup ederek 4 puana ulaştı ve çeyrek finale çıkma yolunda büyük avantaj yakaladı. Denizlispor, teknik direktör Ümit Kayıhan'la çıktığı ilk maçını kazanmanın sevincini yaşarken, Genel Menajer Özhan Çetin zor dönemde 3 gün içerisinde hem ligde hem de kupada oynadıkları 2 maçı kazanmalarının çok önemli olduğunu söyledi. Konyaspor maçında yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele ettiklerini ve oynamayan oyuncuların buldukları şansı iyi değerlendirdiklerini ifade eden Özhan Çetin, "Geniş ve iyi bir kadroya sahip olduğumuz ortaya çıktı. Couto, Fatih, Emin ve Güray'ın sakatlıklarının yanı sıra, bazı oyuncularımızı da oynatmamamıza rağmen Konyaspor
maçında iyi mücadele ettik ve kazandık. Ligde olduğu gibi kupada da hedeflerimiz var. Alanyaspor'la sahamızda oynayacağımız maçı kazandığımız takdirde büyük ölçüde çeyrek finale çıkmayı garantileyeceğiz. Son iki maçta oyuncularımızın verdiği mücadele ve alınan 2 önemli galibiyet bizi çok sevindirdi" dedi.


Yakaladıkları bu çıkışı hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Kocaelispor maçında da sürdürmek istediklerini belirten Çetin, sakatlıkları süren ve oynamayacak olan Couto, Fatih, Emin ve Güray'ın yanı sıra, Konyaspor maçında topuğundan sakatlanan Murat Karakoç'un da oynamasının zor olduğunu söyledi.
Denizlispor, Konyaspor maçının ardından hafta sonu oynayacağı Kocaelispor maçı için Kocaeli'ye giderek Baltürk Otel'de kampa girdi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 21:54:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?