3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'da moraller yerinde

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, son 4 haftalık başarıyı taçlandırma zamanının geldiğini söyledi.

Turkcell Süper Lig'de son 4 haftayı 12 puanla kapatarak ligde kalma yolunda büyük avantaj yakalayan Denizlispor'da yüzler gülüyor. Takımın başına geçtikten sonra çıktığı 5 maçta 4 galibiyet alan ve takımı her hafta bir üst basamağa çıkaran teknik direktör Mesut Bakkal, başarının sırrının oyuncuların çalışması ve taraftarların takıma destek çıkması olduğunu söyledi.

İyi bir takım olduklarını, sakat oyuncuların çok olmasına rağmen oynayan oyuncuların oynamayanlarını hiç aratmadığını belirten Bakkal, "Bu da
sistemin iyi işlediğini gösteriyor. Takım olarak çok huzurlu bir ortamda çalışıyoruz. Seyircinin sinerjisi, herkesin iyi olma yönündeki duygu ve düşünceleri takıma yansıyor. Çalışmayı seven oyuncularla çalışıyorum. Kısa süredeki başarının sırrı bu. Bıkmadan, usanmadan 4 haftayı geçtiler" dedi.

Bu başarıyı artık taçlandırma zamanının geldiğini, bunun da Hacettepe maçıyla olacağını söyleyen Bakkal, "Hacettepe maçı kesinlikle çok ciddiye alınması ve mutlaka kazanılması gereken bir maç. Taraftarlarımızla birlikte bu çıkışımızı sürdürmek zorundayız. Kazandığımız zaman yakalayacağımız 30 puan psikolojik olarak da büyük önem taşıyor. Bugüne kadar yakalanan başarıda bize destek verenlerin desteğini sürdürmesini istiyoruz. Denizlispor'da bu birlik ve beraberlik olduğu sürece başarı her zaman gelecektir" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle, deplasman galibiyeti sayısını ikiye çıkaran Yeşil-siyahlı ekipte, Bulgar oyuncu Emil Angelov, Konyaspor, Trabzonspor ve Gaziantepspor'dan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da gol atarak 5 maçta 4 gole ulaştı. İlk golünü geldiği hafta Fortis Türkiye Kupası'nda Ankaraspor'a atan Angelov, takımına büyük katkı sağlıyor.

Denizlispor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Hacettepe maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 14:47:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?