2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da parola galibiyet

Turkcell Süper Lig'de 14. haftanın açılış maçında Cuma günü kendi sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Denizlispor, bu maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde Teknik Direktör Ümit Kayıhan nezaretinde yapılan antrenmana ameliyat olan Couto ve Murat Karakoç katılmazken, sakatlıkları bulunan Burak, Emin, İzzet ve kaleci Cenk takımdan ayrı çalıştı. Bu oyuncuların yanı sıra Eskişehirspor maçında kırmızı kart gören Braga'nın da Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek olması teknik heyeti düşündürüyor. Bir süre önce kadro dışı bırakılan genç oyuncu İlkay Demir affedilerek takımla birlikte çalışmalara başlarken, teknik direktör Ümit Kayıhan futbolcularını sürekli olarak maça motive etmeye çalışıyor.

Bu arada Yeşil-siyahlı futbolcular, Fenerbahçe maçında galibiyetten başka bir seçenek düşünmediklerini söylediler. Genç futbolcu İsmail Baydil, kendi saha ve seyircileri önünde Fenerbahçe ile zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Eskişehirspor maçında öne geçmemize rağmen mağlup olduk. Taraftarlarımızı, yönetimi ve hocalarımızı üzdük. Fenerbahçe'yi yenerek bunu telafi etmek ve çıkışa geçmek istiyoruz. İnşallah çıkış maçımız Fenerbahçe maçı olur" diye konuştu.

Eskişehirspor maçında sağ koluna aldığı darbeyle sakatlanan ve Fenerbahçe maçında oynamasının zor olduğu belirtilen kaleci Cenk ise, kendi sahalarında çok iyi oynadıklarını ve iyi sonuçlar aldıklarını belirterek, "Kendi sahamızda kiminle oynadığımız çok önemli değil. Fenerbahçe'yi yenerek 3 puan almak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. Bu düşünceyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fenerbahçe olmuş başka bir takım olmuş önemli değil. Şiddetle puana ihtiyacımız var ve kazanmak zorundayız" dedi.

Fenerbahçe maçlarında Brezilyalı yıldız Alex'i marke etmekle görevlendirilen ve bugüne kadar bu görevini eksiksiz yerine getiren tecrübeli futbolcu Abraham Tomas da, bu maçta kendisine ne görev verilirse onu yapmaya çalışacağını söyledi. Fenerbahçe'de sadece Alex'in olmadığını belirten Tomas Abraham, "Guiza ve Roberto Carlos gibi oyuncuları da var. Hocamızın bana verdiği görevi yerine getirmeye çalışacağım. O ne isterse onu yapacağım. Ben yine Alex ile oynayacaksam benim için problem değil" ifadelerini kullandı.

Öte yandan teknik heyetin kararı doğrultusunda bundan sonraki çalışmaların basına kapalı olacağı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 15:51:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?