2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da prim dopingi

DENİZLİSPOR'DA PRİM DOPİNGİ

Denizlisporlu futbolculara zorlu Karşıyaka maçı öncesi primleri dağıtıldı.

Bank Asya 1.Lig'de 25 puanla liderliğini sürdüren ve Pazar günü Muğla'da Karşıyaka ile karşılaşacak olan Denizlispor'da, yönetim kurulu futbolculara 120 bin TL'lik alacaklarını dağıttı. Karşıyaka maçı öncesi Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, yöneticiler, teknik heyet, ve futbolcular Roberts, Ahmet Cebe, Ahmet Çağıran, kaleci Zafer ve İbrahim Çelik öğle yemeğinde bir araya geldi. Denizlisporlu futbolcular Roberts ve Ahmet Cebe etli ekmek fırınına geçip ellerine kürek alarak etli ekmek pişirdiler.

Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Karşıyaka'nın zor bir rakip olduğunu ve maçın zorlu geçeceğini belirterek, "Rakibimizle Muğla'da oynayacak olmamız avantaj veya dezavantaj değil. Çünkü biz bu maçı zaten deplasmanda oynayacağız. Geçen hafta kendi sahamızda kaybettiğimiz Diyarbakırspor maçının telafisini bu maçta yapmak istiyoruz. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok" dedi.

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy ise, Diyarbakırspor maçının geride kaldığını belirterek, "Bu maçta beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık ancak bu her şeyin sonu değil. Ege derbisi olarak nitelendirilen Karşıyaka maçını kazanarak bu mağlubiyeti unutturmak istiyoruz. Zor geçecek bu maçta centilmenliğin ön plana çıkmasını istiyoruz. Biz teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Muğla'dan galibiyetle döneceğiz" diye konuştu.

Öte yandan iki kulüp arasında anlaşma sağlanarak Denizlispor taraftarları için ayrılan yüzde 5'lik bilet oranının yüzde 20'ye çıkartıldığı ancak biletlerin İzmir'de satışa çıkarılması sebebiyle Denizlispor taraftarlarının biletleri almakta zorluk yaşadığı öğrenildi.

DENİZLİSPOR'DA PRİM DOPİNGİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2010 Cuma 15:31:05
Güncelleme :28 Kasım 2010 Pazar 16:55:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?