3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'da puan hesapları

Denizlispor Galatasaray deplasmanından puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Turkcell Süper Ligi'nin 2. haftasında deplasmanda Galatasaray'la karşılaşacak olan Denizlispor, hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin ilk haftasında kendi sahasında Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan ve henüz puanla tanışamayan Yeşil-siyahlılar, ilk puanlarını Galatasaray'dan almak istiyor.

Galatasaray maçının hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri'nde Teknik Direktör Erhan Altın nezaretinde sürdüren Denizlispor'da, sakatlıkları süren İzzet, Berberoviç, Çağlar, Süleyman ve Murat Karakoç'un yanı sıra henüz hazır olmayan Fahri Tatan forma giymeyecek. Sakat olan Boşnak oyuncu Berberoviç'in yanı sıra, ülkelerinin milli takım kadrosuna çağırılan Gineli oyuncular Bangoura ve Koffi'de çalışmalara katılmazken, bu iki oyuncunun İstanbul'da takıma katılacakları öğrenildi.

Denizlispor'un Brezilyalı golcüsü Roberts, lige istedikleri gibi bir başlangıç yapamadıklarını belirterek, "Ancak bu çok üzücü bir durum değil. Galatasaray maçında bir takım olarak iyi mücadele edip iyi bir skorla dönersek, yeni bir başlangıç yapabiliriz" dedi. Kendisinin gol atmasının çok önemli olmadığını, önemli olanın takım olarak gol atılması olduğunu ifade eden Roberts, "Takım olarak iyi sonuçlar almamız gerekiyor. Kişisel olarak değil, takım olarak düşünmeliyiz" dedi. Fenerbahçe maçında ikinci

yarıda oyuna girmesine rağmen oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan genç futbolcu Güray Vural, Fenerbahçe mağlubiyetiyle lige kötü bir başlangıç yaptıklarını belirterek, "İlk maçta kendi taraftarlarımız önünde puanla sahadan ayrılmak isterdik. Galatasaray deplasmanına puanla gitmek isterdik ama olmadı. Fenerbahçe ve Galatasaray gibi ligin en iyi 2 takımıyla ligin ilk 2 haftasında oynuyoruz. Biz de iyi bir takımız. Galatasaray maçına en kötü bir puan almak için çıkacağız. Çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. Galatasaray maçından inşallah puan ya da puanlarla döneriz" dedi.

Yeşil siyahlıların yeni transferi Boşnak stoper Bajic ise, Türkiye liginin Avrupa liglerinin en kaliteli liginden biri olduğunu belirterek, "İlk hafta en kaliteli takımlarından biri ili oynadık ve iyi sonuç alamadık. Bu hafta yine zor bir takımla oynayacağız. Biz takım olarak iyi mücadele edebilirsek bir şeyleri değiştirebiliriz. Kaybetsek de, kazansak da bunu bir takım olarak yapmalıyız" dedi.

Denizlispor yarın son idmanını basına kapalı olarak kendi tesislerinde yaptıktan sonra, akşam THY'nin tarifeli uçağı ile İstanbul'a giderek kampa girecek.

 

iha
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2009 Perşembe 12:40:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?