3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'da puan hesapları

Denizlispor Ankaragücü deplasmanından puanla dönerek ligde kalmayı garantilemek istiyor.

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor. Yeşil-siyahlı ekipte sakatlığı sebebiyle Carlos Alberto, Ankaragücü karşısında forma giyemeyecek.

Berberoviç, Çağlar ve Bangoura'nın ise hızla düzeldikleri ve oynayabileceklerini belirtildi. Ligde 38 puanla 13.sırada yer alan Denizlispor, kendisi gibi düşmeme mücadelesi veren Ankaragücü deplasmanından en az bir puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Kendi maçı kadar rakiplerinin alacağı sonuçların da son haftaya girilmeden büyük önem taşıması sebebiyle özellikle Fenerbahçe Konyaspor maçının sonucunu da merakla bekleyen yeşil siyahlılar, son haftaya girmeden ligde kalmayı garantilemek istiyor.

Denizlispor kalecisi Özden, diğer takımlarının kendilerini ilgilendirmediğini, Ankara'dan puan veya puanlarla döneceklerini belirterek, "Kulağımız oynanan diğer maçlarda olacak. Galip geldiğimiz taktirde ligde kalacağız" dedi.

Denizlisporlu futbolcu Şener Aşkaroğlu, son iki haftaya girdiklerini bu iki haftada eni iyi yerlerde bitireceklerini söyledi. Aşkaroğlu, "Ankaraspor'u yenmemizle birlikte rahatlamış olsak da işimiz henüz bitmedi. Bize beraberlik yetecek. Ama diğer maçların skorları bizi çok etkileyecek. Ankaragücü karşılaşmasından en az bir puan bekliyoruz. Yüzdük yüzdük artık kuyruğuna geldik. Bu takım 15 puandan 38 puana geldi. Zoru başardık artık son bir ramak kaldı. Bu haftadan da puan alıp ligde kalıcı olduğumuzu göstermek istiyoruz" dedi. Çağlar Birinci ise, hafta sonu deplasmanda oynanacak Ankaragücü karşılaşmasının kendileri açısından hayati bir maç olduğunu belirterek, "Son haftalara girdik. Bizim artık hayati bir maç. En az bir puan alıp ligi tamamen bitirmek istiyoruz. Ligin son haftası öncesi hesap yapmak istemiyoruz. O yüzden bizim için çok kritik bir maç. Bu maçın öneminin bilincindeyiz ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Beşiktaş maçına bırakmadan ligi bitirip rahat etmek istiyoruz. İnşallah bunu başaracağız" dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Ankaragücü maçından puanla döneceklerini belirterek, "Güzel bir lig oynanıyor. Herkesin sonuçlarına merakla beklediği her takımın her takımın çekişme içinde olduğu bir lig. Bu heyecanın da herkese keyif verdiğini düşünüyorum. 12 maçta aldığımız 23 puan bizi çok avantajlı duruma getirdi. Artık bu puanların semeresinin ödülünü almanın zamanı geldiğini düşünüyorum. Çor zor bir maça gidiyoruz. Puan ihtiyacı olan bir takımla oynayacağız. Şimdiye kadar sıkıntılı maçlar oynadık. Onun için biz kendi işimizi kendimiz halledip, Denizli'ye dönmek istiyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 18:19:54
Güncelleme :21 Mayıs 2009 Perşembe 18:32:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?