2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da puan hesapları

Denizlispor, yarın sezonun ilk haftasında karşılaşacağı Fenerbahçe maçından puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.


Turkcell Süper Lig'de 2009-2010 sezonunun ilk hafta maçında Fenerbahçe ile yarın karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını tamamlayarak Haluk Ulusoy Tesisleri'nde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

Sakatlıkları bulunan Berberoviç, Çağlar, İzzet, Murat Karakoç ve Süleyman Olgun'un yanı sıra, geçen hafta mukavele imzalanan Fahri Tatan Fenerbahçe maçında forma giymeyecek. Yeni sezona geçen seneki kadrosunu koruyup, eksik mevkilere transfer yaparak girecek olan Yeşil-siyahlılar maçtan mutlaka puanla ayrılmak istiyor.


Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu belirten Denizlispor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Ancak biz de genç ve iyi bir takımız. Kamplardaki çalışmalarımızı artık sahaya yansıtma zamanı geldi. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Eksiklerimizin büyük bölümünü giderdik. Sıra bunların meyvesini toplamaya geldi. Taraftarlarımızın da desteğiyle istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum" dedi.


Denizli Atatürk Stadı'nda yarın akşam saat 21.45'te oynanacak maçın bilet fiyatları, kale arkası 20 TL, maraton tribün 40 TL ve kapalı tribün 100 TL olarak belirlenirken, biletlerin yarın sabahtan itibaren stat gişelerinden satışa sunulacağı öğrenildi.
Denizlispor'un Fenerbahçe maçına, 'Özden- Ahmet Cebe, Koffi, Bajic, Adem Çalık- Bangoura, Braga, Emin, Güray- Roberts, Angelov^' on biriyle çıkması bekleniyor.

İha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2009 Cumartesi 16:12:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MEHMET ATILLA IP: 91.15.232.xxx Tarih : 9.08.2009 01:13:55

ALLAH ASKINA YENIN SU  FENERI  !!!!!!!!!!!!!!!!ÖTTÜRDÜN SU HOROZUN BORAZAN  SESINI !!!!!!!!!!!!!!!