2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da puan hesapları

Denizlispor, ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek finale çıkarak moral bulan Yeşil-siyahlı ekip, Beşiktaş deplasmanından puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Ümit Kayıhan nezaretinde çalışmalarına devam eden Denizlispor'da, sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Murat Karakoç ve İzzet dışında eksik bulunmuyor.

Bugünkü idmana hafif sakatlıkları bulunan Süleyman ve kaleci Cenk katılmazken, bu iki oyuncunun salonda çalıştığı öğrenildi. Brezilya'dan transfer edilen Wesley,
Konyaspor'dan transfer edilen Şener, Kartalspor'dan transfer edilen Zafer ve Karşıyaka'dan alınan Ozan da çalışmalara katılırken, düz koşu ile başlayan antrenman, gruplar halinde ayak tenisi, istasyon çalışması ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Yeni transfer Şener, kondisyoner tarafından ayrı bir çalışmaya tabi tutuldu.

Denizlispor'un yeni transferi Şener, Denizlispor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Hazırlık durumu bitti ve lige döndük. Beşiktaş önemli bir ekip, ama artık rakibin önemi yok, çünkü puana ihtiyacımız var. Ligde 15 puanla kritik bir durumdayız. Önümüzde Beşiktaş, Galatasaray ve Antalyaspor ile maçlarımız var. Bunların yanı sıra iki kupa maçı oynayacağız. Genç bir ekibiz, ama dinamizm ve performansımızla tempolu bir takımız. Tecrübemizi de artırırsak iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Beşiktaş maçında futbolu çirkinleştirmeden bir veya 3 puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Bir hafta önce Karşıya'dan transfer edilen genç oyuncu Ozan ise, Beşiktaş maçının lige başlama açısından önemli bir maç olduğunu belirterek, "Ben de bir hafta önce takıma katıldım. Antalya kampı çok yararlı geçti. İyi bir ortamda hazırlandık. Beşiktaş maçında alacağımız puan ya da puanlarla moralimizi düzeltip çıkışa geçmek istiyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 14:17:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?