3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'da Roberts sevinci

Denizlispor'da bir süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Roberts'in iyileşmesi moralleri yükseltti.

Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Denizlispor, hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor. Mesut Bakkal'ın göreve başlamasının ardından 4 maçı kazanarak alt sıralardan biraz daha uzaklaşan ancak geçen hafta lig sonuncusu Hacettepe ile kendi sahasında golsüz berabere kalarak galibiyet serisine son veren Yeşil-siyahlı ekipte, attığı 8 golle takımdaki en golcü oyuncu unvanını elinde bulunduran Roberts'in forma giyebilecek olması teknik heyeti sevindirdi.

Gaziantepspor maçı öncesi apandisti patlayan ve 3 hafta forma giyemeyen Darrly Roberts'in iyileştiği ve Gençlerbirliği maçında forma giyebileceği belirtilirken, Wescley'in de maça yetiştirileceği öğrenildi.

Ligde son 4 haftadır gol yemeyen ve 6 gol atan Denizlispor, ligde oynadığı son 2 deplasman maçını da kazandı. Teknik direktör Mesut Bakkal, deplasman zaferlerine bir yenisini daha eklemek istediklerini söyleyerek, son 5 haftada mağlubiyet yüzü görmediklerini ve her maça final maçı olarak çıktıklarını belirtti. Bakkal, "Ligde 10 takım düşmeme mücadelesi veriyor. Bu yüzden her maç büyük önem taşıyor. Roberts ve Wescley'in oynayacak olması bizim için büyük avantaj. Hazırlıklarımız problemsiz sürüyor. Gençlerbirliği deplasmanından mutlaka puanla döneceğiz" dedi.

Öte yandan kart cezalısı olduğu için Gençlerbirliği maçında oynamayacak olan Boşnak oyuncu Djemal Berberoviç'in Bosna Hersek Milli Takım kadrosuna davet edildiği öğrenildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 22:16:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?