2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da sakatlıklar düşündürüyor

DENİZLİSPOR'DA SAKATLAR CAN SIKIYOR

Denizlispor'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları bugün başlarken, kaleci Özden, İbrahim Ege, Emin ve Braga'nın sakatlıkları teknik heyeti kara kara düşündürüyor.

Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında kendi sahasında Kasımpaşa'yla 3-3 berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybeden ve ligde kalma umutlarını iyice azaltan Denizlispor'da, bir günlük iznin ardından çalışmalar bugün başladı. Ligin 28.haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Yeşil-siyahlı ekipte Kasımpaşa karşısında kaybedilen puanların üzüntüsü yaşanırken, taraftarların istifasını istediği teknik direktör Hakan Kutlu'ya yönetimden destek geldi. İstanbul Büyükşehir

Belediyespor maçı için bugün topbaşı yapan Denizlispor'da, Bursaspor deplasmanında sakatlanan ve 2 haftadır forma giyemeyen İbrahim Ege'nin yanı sıra, Kasımpaşa maçında sakatlanarak oyundan alınan Braga ve Emin ile yine aynı maçta 90 dakikayı zor tamamlayan kaleci Özden'in durumlarının yapılacak kontrollerden sonra belli olacağı belirtildi.

Bu sezon deplasmanda sadece 7 puan toplayabilen Yeşil-siyahlıların Diyarbakırspor galibiyeti ve Manisaspor beraberliği ile Ankaraspor hükmen galibiyeti dışında puanı bulunmuyor. Deplasmanda oynadığı 14 maçta 10 gol atan Denizlispor, kalesinde 25 gol gördü. Denizlispor ligin ilk yarısında kendi sahasında oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını 1-0 kaybetmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2010 Salı 15:10:05
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 00:18:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?