3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'da sıcak gelişmeler

DENİZLİSPOR'DA İPEK REST ÇEKTİ, TÜRKÖZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Denizlispor'da 17 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi Metin Türköz adaylığını açıklarken, kulüp başkanı Ali İpek, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin açıklamalarına tepki gösterdi. İpek, çıkacak adaylara göre hareket edeceklerini söyledi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin önceki gün, başarısız olanların bayrağı teslim etmeleri gerektiği yönünde yaptığı açıklamalarla ilgili basın toplantısı düzenleyen Denizlispor Başkanı Ali İpek, "Yapılan açıklamalar beni şaşırttı. Kongre kararı alırken iyi bir ekip çıkması halinde görevi bırakacağımızı söylemiştik. Ancak başkanın yaptığı açıklamayı yadırgadım" dedi. Nihat Zeybekci ile aylardır biraraya gelip görüşemediklerini ifade eden Ali İpek, "Denizli Valiliği ve Denizli Belediye Başkanlığı tarafından 5 yılda Denizlispor'a 3.5 milyon TL maddi yardım yapıldı. Bu para Denizli Belediyespor'un bir sezonluk harcaması. Denizlispor'da personele 5 aydır maaş bile ödeyemezken, otopark gelirlerinin Denizli Belediyespor'a verilmesini anlamak mümkün değil" dedi.

5 yıldır zor şartlar altında Denizlispor'da görev yaptıklarını kaydeden İpek, "Bu takım 5 yıl önce düşmüştü. Biz her sene sıkıntı yaşadık. Denizli Belediyespor'a verilen destek bize verilseydi bugün Bursaspor'un yerinde biz olabilirdik. Taşıma suyla değirmen bu kadar dönüyor" diye konuştu. Denizlispor Başkanı Ali İpek, gelecek hafta yapılacak olağanüstü genel kurulda yeniden göreve talip olup olmayacakları yönündeki bir soruya da, "Göreve talip olanları bir görelim ona göre biz de kararımızı açıklarız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Denizlispor'da olağanüstü kongre için ilk adaylığını açıklayan isim Metin Türköz oldu. Listesinde bulunan bazı isimlerle birlikte Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen Metin Türköz, önemli transferler yapacaklarını ve Denizlispor'u yeniden Süper Lige çıkaracaklarını söyledi.

DENİZLİSPOR'DA İPEK REST ÇEKTİ, TÜRKÖZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 15:53:02
Güncelleme :10 Haziran 2010 Perşembe 16:16:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?