5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Denizlispor'da tek hedef galibiyet

Denizlispor, Turkcell Süper Ligi'nin 17. haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Vestel Manisaspor'u yenerek ilk yarıyı galibiyetle tamamlamak istiyor. 

Yeşil-siyahlı ekip, Vestel Manisaspor maçı hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç nezaretinde yapılan antrenmana sakatlıkları süren İbrahim Çelik, Erman ve Oliveria ile izinli İbrahim Ege dışında tüm futbolcular katıldı. 

Boşnak teknik adam Faruk Hadzibegiç, İbrahim Ege, Erman, İbrahim Çelik ve Oliveria'nın oynamayacak olması, Yusuf, Serhat, Tomas ve İlkay'ın da sakatlıkları bulunması sebebiyle kadro kurmakta zorlanıyor. Antrenmanda forvet mevkiinde genç İlkay'ı oynatan Hadzibegiç, Yusuf'un oynayamayacak durumda olması halinde Fatih Yiğen'e görev vermeyi düşünüyor. 

Antrenmanda oldukça neşeli görünen Faruk Hadzibegiç, Slovak oyuncu Kratochvil'in çocuklarıyla gazetecilere poz verdi.
Başarılı defans oyuncusu Ahmet Çağıran da, iyi bir çıkışın ardından bir duraklama yaşadıklarını belirterek, "Son haftalarda iyi futbol oynamamıza rağmen istediğimiz golleri bulamadık ve hedeflediğimiz puana ulaşamadık. Vestel Manisaspor maçında bunu başarmak istiyoruz. Son maçı kazanıp taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek ve devreye rahat girmek istiyoruz" diye konuştu.
Vestel Manisaspor maçının zor bir maç olacağını belirten yeşil-siyahlı futbolcu Hüseyin Kartal ise, "Takım olarak bu maça odaklandık. Vestel Manisaspor'u eli boş göndermek istiyoruz" dedi. 

Kaptan Yusuf Şimşek de, Vestel Manisaspor maçının zor geçeceğini belirterek, "Vestel Manisaspor'da, geçmiş yıllarda Denizlispor'da çalışan teknik direktör ve arkadaşlarımız var. Biz bu maçı kazanarak puanımızı 21'e yükseltmek ve ikinci yarıya rahat girmek istiyoruz. Dostluk ve centilmenlik içinde geçmesini dilediğimiz bu maçta galip geleceğiz."
iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2006 Perşembe 17:02:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?