3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'da tek hedef puan

DENİZLİSPOR LİGDE KALMA UMUTLARINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Denizlispor'da tek hedef puanla dönerek ligde kalma umutlarını sürdürmek.

Turkcell Süper Ligi'nin 26.haftasında Pazartesi günü deplasmanda lider Bursaspor'la karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor.

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde sürdürülen çalışmalara sakat olan Güray Vural dışında tüm futbolcular katılırken, futbolcuların hırslı olması dikkat çekiyor. Ligin ilk yarısında deplasmanda hiç puan toplayamayan ancak ikinci yarıda Diyarbakırspor galibiyetiyle buna son veren Denizlispor, daha sonra Manisaspor deplasmanından da bir puanla dönmeyi başardı. Ligin ikinci yarısı ile birlikte çıkışa geçen Yeşil-siyahlı ekip, lider Bursaspor deplasmanından da puanla dönmek istiyor. Manisaspor ve Sivasspor'la arasında bulunan 7 puanlık farkı kapatmak isteyen Denizlispor'da Teknik Direktör Hakan Kutlu'nun Beşiktaş maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Ahmet Cebe'nin yerine sağ kanatta Mehmet Çoğum'u oynatması bekleniyor.

Ligin ikinci yarısında sonuç ne olursa olsun her maçta çok iyi mücadele ettiklerini belirten Denizlispor Teknik Direktör Hakan Kutlu, "İyi oyunumuzu ve mücadelemizi Bursaspor maçında da sürdürmemiz halinde puanla döneceğimize inanıyorum. Biz ligde kalmak istiyoruz ve bunu başaracağız" dedi.

İki takımın ilk yarıda Denizli'de oynadığı maçı Bursaspor 3-2 kazanmıştı. Denizlispor bu sezon deplasmanda oynadığı 13 maçta biri hükmen 2 galibiyet ve bir beraberlik alırken, 10 defa da yenildi. Yeşil-siyahlılar attığı 9 gole karşılık kalesinde 23 gol görürken, deplasmanda 7 puan topladı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2010 Cuma 15:28:01
Güncelleme :19 Mart 2010 Cuma 19:12:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?