5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Denizlispor'da teknik direktör arayışı

Bir süredir teknik direktör arayışlarını sürdüren Denizlispor, geçen sezon Diyarbakırspor'u çalıştıran Boşnak teknik direktör Faruk Hadzıbegiç ile prensip anlaşmasına vardı. 

Kulüp binasında bugün bir basın toplantısı düzenleyen Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, Denizlispor'un para sıkıntısı yaşadığından dolayı transfer yapılamadığından bahsedildiğini belirterek, "Transfer döneminde bize çok para gerekli değil. Transfer döneminden sonra bir iki ay içerisinde bize para gereklidir. Şu anda bizim hiç paramız olmasa bile istediğimiz transferleri yapabilecek bir yönetime sahibiz. Bahsedildiği gibi çok büyük para sıkıntımız yok. Denizlispor olarak bizim son maça kadar Turkcell Süper Ligi'nde durumumuz belli değildi. Bazı kulüpler gibi erken dönemde hazırlıklarımızı tamamlayamadık" dedi. 

İç ve dış transferde 5 oyuncuyla ön anlaşma imzaladıklarını belirten Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, "Kombine biletleri 10 gün içerisinde satışa çıkaracağız. Denizli Atatürk Stadyumu'nun üst protokol tribününde altın kart uygulaması yapacağız. Denizlispor için en büyük para bu kartlardan gelecek. Bunda halkımızın desteği çok önemli. Bu uygulamayı Denizli Valiliği ve Denizli Belediyesi'nin katkıları ile gerçekleştireceğiz. Yaklaşık 250 kartı satışa sunacağız. Gelen talepler üzerine bu sayı artabilir. Bu kartlardan yaklaşık 4-5 milyon YTL gelir bekliyoruz. Biz, sanayici ve işadamlarından para istemek yerine bu kart uygulaması ile Denizlispor'un para açığını kapatmayı düşünüyoruz" dedi. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'ye yaptığı ziyarette kendisinden Denizli Atatürk Stadyumu'nun tamamen kapatılması konusunda yardım istediklerini belirten İpek, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yaptığımız görüşme sonrası bizim teklifimizi değerlendireceğini ve en kısa zaman içerisinde bize cevap vereceğini söyledi" dedi. 

Teknik direktör arayışlarında sona geldiklerini ve geçen sezon Diyarbakırspor'u çalıştıran Faruk Hadzibegiç ile ön anlaşma yapıldığını belirten Ali İpek, "Yarın detaylı bir şekilde görüştükten sonra büyük bir ihtimalle Faruk Hadzibegic ile mukavele imzalayacağız" dedi.
İç transferde tüm futbolcularla anlaşmaya hazır olduklarını ancak, belirledikleri rakamların üzerine çıkmamaya kararlı olduklarını ifade eden İpek, "Bizim rakamlarımıza uyan oyuncularla anlaşacağız. Denizlispor, yıllık oyuncu bütçesini aşağıya çekmek zorunda. Biz bu uygulamayı başlattık" diye konuştu. 

Futbolcuları Yusuf Şimşek ve kaleci Souleymanou Hamidou'nun Denizlispor'da kalacağını belirten İpek, Brezilyalı oyuncu Oliveria ile de anlaşma sağladıklarını söyledi.
.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2006 Çarşamba 18:58:27
Güncelleme :14 Haziran 2006 Çarşamba 19:06:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?