5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Denizlispor'da transfer çalışmaları

Türkiye 3. Futbol Ligi takımlarından Denizli Belediyespor, 5 futbolcu daha transfer ederek, transfer çalışmalarını tamamlamak istiyor.
 
Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle girmeyi planlayan Denizli Belediyespor, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

Dış transferde Ispartaspor'dan Barış, Düzcespor'dan Özgür, Göztepe'den Ahmet, Aliağa Belediyespor'dan Ali Kemal ve Beykozspor'dan kaleci Mustafa ile kadrosunu güçlendiren Denizli Belediyespor, 5 futbolcu daha transfer ederek, transfer çalışmalarını tamamlamak istiyor. 

Teknik Direktör Altan Çetindağ ile transfer edilecek oyuncuları tespit eden Denizli Belediyespor yönetimi, listesindeki isimlerle temaslarını artırdı. Kırmızı beyazlılar, bir sağ ve bir sol kanat oyuncusu ile, defans, orta saha ve forvete birer oyuncu alarak transferi tamamlamayı planlıyor. 

Kulüp Başkanı Namık Kemal Eraslan, 10 Temmuz'da yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını belirterek, "O tarihe kadar alınması gereken oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz. Yeni sezonda hedefe ulaşacak bir takım oluşturmayı hedefliyoruz" dedi.
.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2006 Salı 11:36:43
Güncelleme :13 Haziran 2006 Salı 11:43:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?