5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Denizlispor'da transfer devam ediyor

Denizlispor, Brezilyalı futbolcu Alessandro Oliveria, geçen sezon Bakırköyspor'da forma giyen Çağlar Birinci ve Bodrum Yalıkavakspor'dan transfer edilen Ramazan ile sözleşme imzaladı. 

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Denizlispor'da transfer çalışmaları da devam ediyor. Teknik direktörlüğe Faruk Hadzibegiç'in gelmesinden sonra iç ve dış transferde bir çok futbolcuyla anlaşmaya giden yeşil-siyahlılar, anlaştıkları futbolcularla sözleşme imzalamayı sürdürüyor. Geçen sezon ortasında kiralık olarak Denizlispor'a gelen ve sergilediği performansla büyük beğeni toplayan Alessandro Oliveria'yla görüşmelerini sürdüren yeşil-siyahlı yöneticiler, Brezilyalı futbolcuyla bir yıllığına daha anlaştı. Trabzonspor'un altyapısından yetişen ve geçen sezon Bakırköyspor'da forma giyen Çağlar Birinci ve Bodrum Yalıkavakspor'dan Ramazan ile de sözleşme imzalandı. Oliveria, Çağlar ve Ramazan bugün kulüp binasında düzenlenen törenle kendilerini Denizlispor'lu yapan imzaları attılar. Oliveria bir, Çağlar ve Ramazan da 5'er yıllık sözleşmelere imza atarken, imza törenin ardından 3 futbolcu da Denizlispor bayrağı ile basın mensuplarına poz verdiler. 

İmza töreninde konuşan Denizlispor 2. Başkanı Mehmet Özsoy, Denizlispor'un bu sezon iyi ve yerinde transferler yaptığını söyledi. Henüz Türkiye'ye dönmeyen Kamerunlu kaleci Souleymanou Hamidou ile yollarını ayırma noktasına geldiklerini belirten Özsoy, "Hamidou, kendisine verilen sürede takıma katılmadı. Noter kanalıyla bunu tespit ettirdik. Büyük bir ihtimalle sözleşmesini feshedeceğiz" dedi.
Trabzonspor'la anlaşamayan ve geçen sezon ikinci yarıda Denizlispor'da kiralık olarak forma giyen Mehmet Yılmaz'la da ilgilendiklerini belirten Özsoy, "Mehmet Yılmaz da Denizlispor'da oynamak istiyor. Görüşmelerimiz sürüyor. Anlaşma sağlandığı taktirde Mehmet Yılmaz'ı da kadromuza katacağız" dedi. 

Mustafa Keçeli'yi Trabzonspor ve Gaziantepspor'un talip olduğunu ve her iki kulüple de görüşmelerin sürdüğünü belirten Mehmet Özsoy, "Mustafa Keçeli bizim sözleşmesi devam eden oyuncularımızdan biri. Kendisini isteyen kulüplerle görüşmelerimiz sürüyor. Anlaşma sağlarsak kendisiyle yollarımızı ayırabiliriz" dedi. 

Bir süre önce görevinden istifa eden 2. Başkan Yasin Cinkaya'nın, kendisine alacağına karşılık verilen 3 çeki de yazdırdığını belirten Mehmet Özsoy, "Yasin Cinkaya, uzun yıllar Denizlispor'a hizmet etti. Ancak kendisine alacaklarına karşılık verdiğimiz çekleri vurdurması bizi çok üzdü. Böyle bir şey yapması hiç hoş değil. Denizlispor'da hiç kimsenin parası kalmadı, kalmaz da" diyerek tepki gösterdi.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2006 Çarşamba 16:19:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?