3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'da transfer harekatı

Denizlispor, iç transferde İbrahim Çelik ve Süleyman ile sözleşme yenilerken, Mehmet Türkmehmet’i ise Bursaspor’a verdi. Yabancı transferinde Rumen Marian Alijau ile anlaşamayan yeşil-siyahlı ekibin, 6 yabancı hakkını prensip anlaşmasına vardığı Çek futbolcu Rodek ile dolduracağı bildirildi.

Yeşil-siyahlı ekipte, transfer çalışmaları hız kazandı. Denizlispor’un, sözleşmesi devam eden İbrahim Çelik ile görüşerek 3 yıllık sözleşme yenilediği, sözleşmesi sona eren kaleci Süleyman ile de bir yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi. Sözleşmesi sona eren Bülent Ertuğrul ile de görüşmelerini sürdüren Yeşil-siyahlı transfer komitesi, bu futbolcuyla da prensip anlaşmasına vardı. Bülent Ertuğrul’un birkaç gün içerisinde imza atması bekleniyor.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Denizlispor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Hasan Kıbrıslıoğlu, sözleşmesi devam eden İbrahim Çelik’le görüşerek kendisinin kulüpte kalmasını istediklerini belirterek, "İbrahim ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı ve kendisiyle 3 yıllık sözleşme imzaladık. Bunun yanısıra sözleşmesi sona eren kalecimiz Süleyman ile de bir yıllığına anlaşma sağladık" dedi.

İç transferde Timuçin dışında tüm futbolcularla anlaşan yeşil-siyahlılar, rotayı yabancı transferine çevirdi. Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Hasan Kıbrıslıoğlu, önceki gün Denizli’ye gelerek sağlık kontrolünden geçen Rumen Marian Alijau ile anlaşma sağlayamadıklarını ve bu futbolcuyla iplerin koptuğunu söyledi. Ömer Rıza’nın Türk statüsünde oynayacağı için bir yabancı futbolcu daha transfer hakları bulunduğunu belirten Kıbrıslıoğlu, "Bu hakkımızı prensip anlaşmasına vardığımız Çek Cumhuriyeti’nden stoper Rodek ile kullanacağız" diye konuştu.

Bu arada, geçen sezon Ankaragücü’nden transfer edilen, ancak forma şansı bulamayan Mehmet Türkmehmet 2. Lig A Kategorisi takımlarından Bursaspor ile anlaştı.
Öte yandan, bu akşam Denizli’de toplanacak futbolcuların, yarın sağlık kontrolünden geçecekleri öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2005 Perşembe 16:47:16
Güncelleme :5 Temmuz 2005 Salı 16:58:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?