2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da tur sevinci

DENİZLİSPOR'DA TUR SEVİNCİ

Denizlispor'da Ziraat Türkiye Kupası'nda play-off maçlarına kalmanın sevinci yaşanıyor.

Bank Asya 1. Lig'de 10 puanla liderliğini sürdüren Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası 2. kademe maçında Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Anadolu Üsküdar 1908 Spor'u maçın uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 yenen Yeşil-siyahlılar play-off'a kalmayı başardı. Yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktığı maçın başında yediği golle mağlup duruma düştükten sonra önce beraberliği sağlayan Denizlispor, 90+5. dakikada oyuna sonradan giren genç oyuncu Ali Helvacı'nın

golüyle zor da olsa tur atlamayı başardı. Taraftarların ilgi göstermediği maçı kazanmanın ve tur atlamanın sevincini yaşayan Yeşil-siyahlı ekipte, maçtan sonra Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy ve yöneticiler sahaya inerek futbolcularla galibiyeti kutladı. Bazı taraftarlar maç sonrası saha içinde Mehmet Özsoy ve yönetimine destek veren pankart açtılar.

Hedeflerinin ligde zirveyi kaptırmamak olduğunu belirten Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, tur atladıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Erken yedikleri golün kendilerini zor durumda bıraktığını kaydeden Hamzaoğlu, "Yediğimiz golle gereksiz telaşa kapıldık. Oyuncularıma sabırlı olmalarını ve oyun disiplininden kopmamaları uyarısı yaptık. Kupa maçları lig maçlarından farklı atmosferde oynanıyor. Alınan sonuçlar bunu ortaya koyuyor. Bu maçlara konsantre ve motive olmak çok zor.

Kazandığımız için mutluyuz. Amacımız gruplara kalmak ve kupada gidebildiğimiz yere gitmek" dedi.

Takımının ikinci golünü atarak tur atlamasını sağlayan Ali Helvacı da ligden sonra kupada da ilk golünü atmanın sevincini yaşıyor. Genç oyuncu ligin ilk haftasında oynanan maçta Güngören Belediyespor karşısında takımının ikinci golünü atmıştı.

DENİZLİSPOR'DA TUR SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe 10:15:02
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 11:39:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?