3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'da ümitler tükeniyor

DENİZLİSPOR'DA ÜMİTLER TÜKENİYOR

Denizlispor, Bursaspor mağlubiyetiyle ligde kalma umutlarını iyice azalttı.

Turkcell Süper Ligi'nin 26. hafta kapanış maçında deplasmanda lider Bursaspor'a mağlup olan Denizlispor'da moraller iyice bozuldu. 26. hafta sonunda 17 puanla son sırada bulunan Yeşil-siyahlıların ligde kalabilmesi için geride kalan 8 maçın en az 7'sini kazanması gerekiyor. Son haftalardaki mücadeleci futbolunu Bursaspor karşısında da sergileyen Denizlispor'da teknik direktör Hakan Kutlu mücadelelerini sürdürmeye devam edeceklerini söyledi. Bursaspor maçına mutlak puan için çıktıklarını ancak bunu

başaramadıklarını ifade eden Hakan Kutlu, "Takım olarak iyi mücadele ettik. Bize puan getirebilecek pozisyonlara da girdik ancak bunları değerlendiremeyince sahadan mağlup ayrıldık. Ne olursa olsun matematiksel olarak şansımız devam ettikçe biz mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi. Önlerinde 8 maçlık bir periyot olduğunu belirten Hakan Kutlu, "Önümüzde alınacak puanlar var. Kasımpaşa maçıyla bu puanları almak istiyoruz. Ümidimizi kaybetmiş değiliz" dedi.

Denizlispor'da Bursaspor maçında sakatlanarak 44.dakikada yerini Angelov'a bırakan İbrahim Ege'nin durumunun çekilecek MR sonucunda belli olacağı belirtildi. Maçtan sonra karayolu ile Denizli'ye dönen Yeşil-siyahlı ekipte, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına ara verilmeden başlanacak.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 12:18:03
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 13:49:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?