3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'da umutlar yeşerdi

DENİZLİSPOR'DA UMUTLAR YEŞERDİ

Denizlispor'da, Kayserispor karşısında alınan galibiyet, ligde kalma umutlarını yeniden yeşertti.

Turkcell Süper Lig'de en son galibiyetini geçen sezon 32. haftada Ankaraspor'u kendi sahasında 2-0 yenerek alan ve geride kalan 267 günde 3 puanı bir daha göremeyen Denizlispor, 22 maçlık hasretin ardından Kayserispor'u yenerek galibiyet özlemine son verdi. Kayserispor galibiyetiyle puanını 10'a çıkaran Yeşil-siyahlılar, ligin bitimine 13 hafta kala en yakın rakibiyle puan farkını 10'a indirirken, zorlu Diyarbakırspor maçı öncesi moral buldu. Gelecek hafta Diyarbakırspor'la oynayacak olan Denizlispor, bu maçı kazandıktan sonra, Ankaraspor karşısında alacağı hükmen galibiyetiyle 3 maçta 9 puan toplayıp, ilk etapta 16 puana ulaşmayı hedefliyor.

Denizlispor'a 11. haftada gelen ve ilk galibiyetini alan teknik direktör Hakan Kutlu, Kayserispor karşısında alınan galibiyetin önemli olduğunu belirterek, "Biz takım olarak Kayserispor'u yeneceğimizi biliyorduk. Oyuncularım başarıya inandı. İnançlarını sahaya yansıttılar ve istediklerini aldılar" dedi.

Kayserispor'u yenerek çıkışa geçtiklerini ancak bunu sürdürmeleri gerektiğini ifade eden Hakan Kutlu, "Bundan sonraki maçlar bizim için kazanılması gereken maçlar. Diyarbakırspor deplasmanıyla bunu sürdürmek istiyoruz. Ayrıca taraftarlarımızın bize olan inancı ve desteği çok önemli. Kayserispor maçı öncesi bize tesislerden stada kadar eşlik ederek destek verdiler. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Denizlispor, hafta sonunda oynayacağı Diyarbakırspor maçının hazırlıklarına ise bugün başladı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 11:03:05
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 19:12:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?