5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Denizlispor'da veda yemeği

Denizlispor Başkanı Ali İpek, yönetim kurulu üyeleri, görevinden ayrılan menajer Can Çobanoğlu ve spor muhabirlerine iftar yemeği verdi. 

Çamlık Platinyum Restaurant'taki iftar yemeğine, Denizlispor Başkanı Ali İpek, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ekizler, Berrin Sivri, Hamdi Işıklı, Ali İşmar, Özay Tanrıverdi, menajer Can Çobanoğlu, bazı kulüp çalışanları ve basın mensupları katıldı. 

İftar yemeğinin ardından görevinden ayrılan menajer Can Çobanoğlu'na üzerinde Denizlispor arması bulunan bir duvar saati hediye ederek uğurlayan Denizlispor Başkanı Ali İpek, "Can Çobanoğlu ile hem federasyonda, hem de Denizlispor'da önemli işlere imza attık. Denizlispor'un en zor dönemlerinde birlikte göreve geldik ve zor olanları başardık. Can Çobanoğlu işini layığıyla yapan profesyonel bir insan. Ancak Anadolu kulüplerinin durumu da ortada. Birlikte büyük başarılara imza attık. Kendisinin Denizlispor'daki görevinden ayrılması, Denizlispor'dan bağlarını koparacak anlamına gelmiyor. Denizlispor camiası olarak verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. İnşallah yine birlikte çalışma imkanı buluruz" dedi. 

Denizlispor'dan ayrılmasının kolay olmadığını ancak şartların bunu gerektiğini belirten Can Çobanoğlu ise, "Başta kulüp başkanımız Ali İpek olmak üzere, görevim süresince bana yardımcı olan yönetim kurulu üyelerine ve geldiğim günden beri bana destek veren taraftarlara şükranlarımı sunuyorum. Denizlispor'un layık olduğu yerlere gelmesi en büyük dileğim" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2006 Cuma 11:32:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?