2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'da yüzler gülmüyor

Denizlispor'da Bursaspor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor, mutlak puan parolasıyla çıktığı Bursaspor maçından ilk yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup olarak puan cetvelinde 15. sıraya geriledi. Geçen hafta Kocaelispor galibiyetiyle düşme hattından biraz uzaklaşan Yeşil-siyahlı ekipte, Bursaspor mağlubiyeti moralleri bozdu.

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, mutlak puan için çıktıkları maçtan mağlup ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Ligde her geçen hafta daha kritik döneme giriliyor. Bursaspor iyi bir takım ve üst sıraları hedefliyor. Bunu bilerek sahaya çıktık. İlk yarıda erken yediğimiz goller motivasyonumuzu bozdu" dedi.

Maçın ikinci yarısında daha iyi mücadele ettiklerini belirten Mesut Bakkal, "İkinci yarıda bize puan getirebilecek gol pozisyonlarını bulduk ama değerlendiremedik. Rakibimiz iyi savunma yaparak skoru korumayı başardı. Bu zorlu deplasmandan istediğimiz puan ya da puanları alamadık. İlk yarıda oynadığımız futbolla puan almamız mümkün değil" dedi.

Bundan sonraki maçların kendileri için ayrı bir final değerinde olduğunu ve bu bilinçle mücadele edeceklerini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Eskişehirspor maçının bunun başlangıç maçı olduğunu ve mutlaka kazanmak için sahaya çıkacaklarını ifade etti.

Bursaspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Şener Aşkaroğlu'nun Eskişehirspor maçında oynamayacağı belirtilirken, bugünü dinlenerek geçiren Yeşil-siyahlılar çalışmalarına yarın başlayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2009 Pazartesi 16:04:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?