5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Denizlispor'dan fair play çağrısı

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, Fenerbahçe maçının kendileri için geçen sezonun rövanşı niteliğini taşımadığını belirterek, Fenerbahçe maçında kazanmak için sahaya çıkacaklarını, ancak fair play çerçevesinde hakedenin kazandığı bir maç olmasını temenni ettiğini söyledi. 

Son 4 haftada 10 puan toplayarak ligde 8. sıraya yükselen Denizlispor'da gözler Fenerbahçe maçına çevrildi. 2. Başkan Mehmet Özsoy ile birlikte kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Ali İpek, Sivasspor maçında takım halinde iyi oynadıklarını ve galibiyeti hakettiklerini belirterek, "Son haftalarda başarılı sonuçlar alıyoruz. Sivasspor maçında sakat oyuncularımız olmasına rağmen büyük bir başarıya imza attık. Yedek oyuncuların da her an oynayacak gibi hazır olmasının alınan bu başarıda büyük katkısı var. Teknik heyet ve futbolcularımızı bu başarılardan dolayı kutluyorum" dedi. 

Denizlispor'un mütevazi kadrosuyla lige damgasını vuracak bir takım olduğunu belirten Başkan İpek, "Denizlispor, iyi yolda ve iyi şeyler yapabilecek bir takım. Mütevazi kadromuzla lige damgamızı vuracak bir takımız. Bunda bizlere inanan taraftarlarımızın büyük katkısı var. Gerçek Denizlispor taraftarlarına teşekkür ederim" diye konuştu. 

Hafta sonunda oynayacakları Fenerbahçe maçının kendileri için geçen sezonun rövanşı niteliğini taşımadığını ifade eden Başkan İpek, "Fenerbahçe'nin böyle bir düşüncesi olabilir, ancak biz böyle düşünmüyoruz. Geçen sezon son maçta bizim şiddetle puana ihtiyacımız vardı ve biz istediğimizi aldık. Biz mütevazi bir takımız. Her maça hazırlandığımız gibi Fenerbahçe maçına da aynı şekilde hazırlanıyor ve galibiyet istiyoruz. Fenerbahçe'nin şampiyonluk, bizim de üst sıralara çıkma hedefimiz var. Fair play çerçevesi içinde dostane, kazasız belasız, hakedenin kazandığı bir maç olmasını temenni ediyorum. Bu zorlu maçta taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın" dedi. 

Sezon başında belirledikleri prim ve ceza sistemine göre Fenerbahçe maçı galibiyet priminin 5 bin YTL olduğunu belirten Başkan İpek, maçın bilet fiyatlarının da kale arkası 15 YTL, maraton tribün 25 YTL, kapalı tribünün de 50 YTL olduğunu söyledi. Biletlerin maç günü saat 10.00'dan itibaren satışa çıkarılacağını belirten Başkan İpek, Fenerbahçe taraftarları için bundan önceki yıllarda olduğu gibi stadın yüzde 5'lik bölümünde yer ayrıldığını, bu bölüm dışındaki hiçbir bölüme misafir taraftarın alınmayacağını söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2006 Salı 17:06:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?