2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'dan imza şov!

DENİZLİSPOR 4 FUTBOLCUYLA SÖZLEŞME İMZALADI

Denizlispor bugün 4 futbolcuyla mukavele imzaladı.

Gelecek sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan ve yarın olağanüstü genel kurulda yeni yönetimini seçmeye hazırlanan Denizlispor, ilk transferlerini yaptı.

 Sol kanat oyuncusu Çağlar Birinci'yi Galatasaray'a verdikten sonra karşılığında Sarı-kırmızılı ekipten 4 oyuncu alan Yeşil-siyahlı yönetim bugün bu oyunculardan 19 yaşındaki stoper Semih Kaya, 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Erhan Şentürk, 20 yaşındaki stoper Murat Akça ve Adana Demirspor'dan transfer ettiği 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Barış

Durmaz'la 3'er yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Asbaşkan Ali Alaybeyoğlu, yönetim kurulu üyeleri Akif Ercan, Rıdvan Erdemir, Yavuz Dalaman ve Cengiz Ayyavuz katıldı.

Denizlispor Asbaşkanı Ali Alaybeyoğlu, Galatasaray ve Adana Demirspor'dan transfer edilen 4 oyuncunun takıma büyük katkı sağlayacaklarını belirterek, bu oyuncuların uzun yıllar Denizlispor'a hizmet edeceklerine inandıklarını söyledi. Yapılan konuşmaların ardından 4 futbolcu 3'er yıllık mukaveleye imza attıktan sonra Denizlispor bayrağı ile fotoğraf çektirdi.

DENİZLİSPOR 4 FUTBOLCUYLA SÖZLEŞME İMZALADI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2010 Perşembe 17:06:04
Güncelleme :24 Haziran 2010 Perşembe 21:36:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?