26
Nisan
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizlispor'dan Manisa'ya darbe

PTT 1. Lig'in 31. haftasında Manisaspor ile Denizlispor arasında oynanan maçta Manisasporlu taraftarlarla özel güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan Ege derbisinde Manisaspor, Denizlispor'a karşı ilk yarıyı 1-0 geride kapattı. İlk yarının son dakikalarında her iki takım arasında yaşanan sözlü atışma sonrası ortam gerildi. Manisasporlu taraftarların ilk yarının bitmesiyle birlikte kendilerine ayrılan tribünden Denizlispor tribünlerine yakın olan bölgeye doğru hareket etmesine özel güvenlik görevlileri izin vermedi.

Bazı siyah-beyazlı taraftarlar koltukları sökerek, görevlilere fırlattı. Yumrukların havada uçuştuğu tribünlere çok sayıda çevik kuvvet polisleri gönderildi. Polisler tribünler arasında barikat kurarak, siyah-beyazlı taraftarların geçişine izin vermedi. İkinci yarının başlamasıyla gerginlik azaldı.

Karşılaşma Denizlispor'un 1-0 galibiyetiyle sona erdi. Alınan bu sonucun ardından Manisaspor, Spor Toto Süper Lig'e yükselme yolunda ağır bir yara alırken 50 puanda kaldı. Denizlispor ise puanını 36 yaparak küme düşme potasında bir nebze de olsun uzaklaşatı.

iha
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2013 Pazar 18:03:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?