7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Denizlispor'dan organ bağışına destek

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Genel Menajer Özhan Çetin ve futbolcular, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen organ bağışı kampanyasına destek verdi.

3-9 Kasım Organ Nakli Haftası sebebiyle vatandaşları ve öğrencileri, bu konuda bilinçlendirmek için düzenlenen panele yeşil-siyahlı teknik heyet ve futbolcular, öğretim görevlileri, öğrenci ve hastalar katıldı. Slayt gösterisiyle başlayan ve konuşmalarla süren panelde, organ naklinin önemi vurgulandı. Panel öncesi soruları cevaplandıran Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Trabzonspor maçını mutlaka kazanmak istediklerini belirterek, "İki takım da moralli. Trabzonspor, 3-4 haftadan sonra geçen hafta galip geldi. Biz de deplasmanda galip geldik. Trabzonspor'un başına Ersun Yanal geldi ve kan değişikliği oldu. Yeni bir kıpırdanma var. Bizim için her maç önemli. Çıkıp, oynayıp kazanacağız. Başka düşüncemiz yok" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın Liverpool'a 8-0 mağlup olmasının herkes gibi kendisini de üzdüğünü belirten Kurtar, "Şampiyonlar Ligi Türk futbolu için bir vizyon. Gönül isterdi ki, galip gelelim veya berabere kalalım. Uzun yıllardan sonra böyle bir neticeyi görmemiştik. Çok kötü oldu. Her şey konsantrasyondan geçiyor. Beşiktaşlı futbolcuların aklı Fenerbahçe maçında mı kaldı? diye sorulabilir, ama medya da çanak tuttu bu işe. Belki de futbolcuların konsantrasyonu bozuldu. Ancak maçın günü ve saati belli. Böyle bir mazereti de kabul etmek doğru değil. Beşiktaş büyük bir kulüp, büyük bir tarihi var. Bu mağlubiyete çok üzüldük. Galatasaraylı'sı, Fenerbahçeli'si, Trabzonsporlu'su, herkes üzüldü. Umarım Beşiktaş önündeki 2 maçı kazanıp bunu telafi eder" dedi.

Takım kaptanı Yusuf Şimşek ise, geçen hafta Gençlerbirliği deplasmanından 3 puan aldıklarını belirterek, "Bu maçta iyi mücadele ettik. Ancak bu maç geride kaldı. Önümüzde daha zor olan bir Trabzonspor maçı var. Yenersek üst sıralara çıkma şansımız çok yüksek. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hocamızın verdiği taktiği yerine getirip galip gelmek istiyoruz. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok" dedi.

Trabzonspor'un zor bir rakip olduğunu belirten yeşil-siyahlı futbolcu Hasan Yiğit ise, "Özellikle hücum hatları çok iyi. Biz istediğimiz zaman kazanabiliyoruz. Gençlerbirliği maçını istediğimiz için kazandık. Trabzonspor maçını da kazanacağız" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2007 Çarşamba 15:31:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?