5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Denizlispor'dan Rıdvan Dilmen'e teklif

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Denizlispor, Bülent Korkmaz ile anlaşamayınca rotayı Fenerbahçeli eski futbolcu Rıdvan Dilmen'e çevirdi. 

Denizlispor Transfer Komitesi'nin Rıdvan Dilmen'e teklifte bulunduğu ve bugün taraflar arasında ilk görüşmenin yapılacağı öğrenildi. Denizli'de yaşayan annesini rahatsızlığı sebebiyle İstanbul'a götüren Rıdvan Dilmen, Denizlispor yönetiminden görüşmek için teklif geldiğini doğruladı. Denizlispor'dan sadece görüşme teklifi geldiğini belirten Rıdvan Dilmen, "Şu ana kadar net bir şey görüşmedik. Gelen teklif doğrultusunda mutlaka bir görüşmemiz olacak" dedi. Bu arada Yeşil-siyahlı ekip, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. 

Oliveria, Burak, Mehmet Yılmaz, Alex Alves ve Mikka'nın takımdan ayrılmasıyla transfer çalışmalarına hız veren Yeşil-siyahlılar, Selahattin ile görüşmelerini sürdürürken, İbrahim Çelik ile yapılan ilk görüşmeden sonuç alınamadığı öğrenildi. Bir yandan iç transferi kayıpsız geçmeye çalışan Yeşil-siyahlılar, bir yandan da yabancı futbolcu arayışları için Avrupa'ya açıldı. 

Antrenör Ali Yalçın ile Kenan Atay Macaristan'a, Antrenör Yaşar Güngör de Almanya'ya gitti. Ali Yalçın ve Kenan Atay'ın Macaristan'da Denizlispor'un eski futbolcuları Varga ve Kuti ile görüşerek futbolcu bakacakları öğrenilirken, Yaşar Güngör'ün de Almanya'da Dünya Kupası'na hazırlanan takımların hazırlık maçlarını izleyeceği belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2006 Cumartesi 16:05:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?