7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Denizlispor'dan taraftarına çağrı

Denizlispor, Samsunspor maçında taraftar desteği bekliyor. Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Denizlispor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Osman Vural Yapıcı, Çaykur Rizespor maçında iyi futbol oynamalarına rağmen mağlup olduklarını belirterek, bu mağlubiyeti Samsunspor maçında telafi etmek istediklerini söyledi.

Konyaspor maçına oranla daha iyi oynamalarına rağmen mağlup olduklarını belirten Yapıcı, "Çaykur Rizespor maçında 3 forvetle mücadele etmemize rağmen aradığımız golleri bulamadık. Her iki takımın da kazanabileceği maçtan mağlup ayrıldık. Samsunspor’u yenerek bu mağlubiyeti unutmak istiyoruz" dedi.

30 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’de oynanacak maçın saat 20.00’ye alınması için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvurduklarını ifade eden Yapıcı, "Denizli sanayisi gelişmiş bir şehir. Cumartesi günü insanların büyük kısmı çalışıyor. Bu yüzden maçın saat 20.00’de oynanması için başvuruda bulunduk" diye konuştu.

Samsunspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını kaydeden Osman Vural Yapıcı, "Bu maçta taraftar desteğine ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın Samsunspor maçında bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. Samsunspor karşısında yaşayacağımız puan kayıpları puan sıralamasındaki yerimizi değiştirecek. Bu yüzden mutlaka kazanmak zorundayız" dedi.
Denizlispor Yönetim Kurulu, Samsunspor maçı bilet fiyatlarını kale arkası 3 milyon, maraton tribün 5 milyon, alt kapalı tribün 10 milyon, üst kapalı tribünü de 20 milyon lira olarak belirledi.

denizli
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2004 Salı 14:37:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?