2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'dan Tunçağıl'a ziyaret

DENİZLİSPOR'DAN TUNÇAĞIL'A ZİYARET

Denizlispor Yönetim Kurulu ve teknik direktör Hamza Hamzoğlu, Denizli Vergi Dairesi Başkanı Ali İhsan Tunçağıl'ı ziyaret etti.

Bank Asya 1. Lig'de 16 puanla liderlik koltuğunda oturan Denizlispor'da yönetim kamu kurumlarını ziyaretini sürdürüyor.

Geçen hafta Denizli Emniyet Müdürlüğü ve 11. Piyade Tugay Komutanlığı'nı ziyaret eden Denizlispor Yönetimi, bugün Denizli İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Fuat Güney ve Denizli Vergi Dairesi Başkanı Ali İhsan Tunçağıl'ı ziyaret etti.

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, yönetim kurulu üyeleri, Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve Genel Menajer Adnan Erkan'ın da katıldığı ziyarette, Tunçağıl konuklarını kapıda karşıladı. Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, ziyaretin anısına Vergi Dairesi Başkanı Ali İhsan Tunçağıl'a üzerinde ismi yazılı forma, çiçek, atkı ve Denizlispor flaması hediye etti. Vergi Dairesi Başkanı Ali İhsan Tunçağıl, Denizlispor yönetiminin ziyaretinden mutluluk duyduklarını belirterek, Yeşil siyahlılara Süper Lig yolunda başarılar diledi.

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy ise ligde 5 galibiyet ve bir beraberlikle çok iyi bir performans gösterdiklerini belirterek, "Bu zorlu yolculukta taraftarlarımızın da desteğiyle mücadelemizi sürdüreceğiz. Denizlispor Süper Lige yakışan bir takım. Camia olarak bunu başarmak için herkesin elinden geleni yapması gerekiyor. Bu hafta oynayacağımız Kartalspor maçında tüm taraftarlarımızı destek vermeye çağırıyorum" dedi.

DENİZLİSPOR'DAN TUNÇAĞIL'A ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 16:15:04
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 16:23:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?