2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'un en kritik maçı

DENİZLİSPOR EN KRİTİK MAÇINA HAZIRLANIYOR

Denizlispor ligin belki de en kritik maçı olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında Cumartesi günü deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Denizlispor'da hazırlıklar Teknik Direktör Hakan Kutlu nezaretinde sürdürülürken, Yeşil-siyahlılar bu maçı kaybettiği takdirde ligde kalma umutlarını hemen hemen yitirmiş olacak.

Ligde 18 puanla 17. sırada bulunan Denizlispor, ligde kalma yolundaki en önemli maçına hem taktik hem de psikolojik olarak en iyi şekilde hazırlanmaya çalışırken, sakatlıkları bulunan İbrahim Ege ve kaleci

Özden'in oynamasının zor olduğu, Emin ve Braga'nın ise yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi. Ligde kalabilmesi için geride kalan 7 maçın en az 6'sını kazanmak zorunda olan Denizlispor, bugün Denizli'deki son çalışmasının ardından yarın sabah uçakla İstanbul'a gidecek.

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ligde kalmak için İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanından mutlaka galibiyetle dönmeleri gerektiğini belirterek, "Geride kalan haftalarda bizim için kayıpsız atlatmamız gereken maçlar var. Ligde kalma umutlarımızı sürdürebilmemiz için İstanbul deplasmanından mutlaka galibiyetle dönmek zorundayız. Futbolcularım bunun bilincinde ve ona göre hazırlanıyoruz. Bu maç ligdeki kaderimizi belirleyecek bir müsabaka olacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2010 Perşembe 14:27:00
Güncelleme :1 Nisan 2010 Perşembe 15:38:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ömer TAŞTAT IP: 78.173.159.xxx Tarih : 5.04.2010 09:29:23

BEN BURSALIYIM BURSA DENİZLİ MAÇINI SİZİN DENİZLİNİN KAZANMASIINI İSTERDİM KÜME DÜŞMEYİ BİZDE YAŞADIK ONUN  İÇİN ÇOK KÖTÜ BİŞEY.