2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizlispor'un yenileri imzaladı

Denizlispor, Gineli İbrahima Bangoura ve Bosna Hersekli Djamal Berberoviç ile sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen ve Kulüp Başkanı Ali İpek, 2. Başkan Mehmet Özsoy ve bazı yöneticilerin de hazır bulunduğu imza töreninde Gineli futbolcu İbrahima Bangoura ve Bosna Hersekli futbolcu Djamal Berberoviç, kendilerini 3.5 yıllığına Denizlisporlu yapan sözleşmeye imza attılar.

Başkan Ali İpek, imza töreninde yaptığı açıklamada, takımda eksik gördükleri mevkilere transferlerin sürdüğünü belirterek, "Eksik gördüğümüz 2 mevkiye iki yabancı oyuncu transfer ettik. Ligin ikinci yarısı zor geçecek. Bu transferlerle bu zor dönemi daha iyi geçireceğiz. Yönetim kurulu olarak aldığımız kararlar doğrultusunda 'devre arasında takviye yapacağız' demiştik. Bu sözümüzü tuttuk" dedi.

Başkan İpek, Slovak oyuncu Roman Kratochvil ve Çek futbolcu Tomas Abraham ile yollarını ayırdıklarını, Roman Kratochvil'e jübile teklifinde bulunduklarını, ancak herhangi bir cevap almadıklarını sözlerine ekledi.

Yeni transferler Bangoura ve Berberoviç ise, Türk futbolunu yakından tanıdıklarını belirterek, Denizlispor'da başarılı olacaklarına inandıklarını söylediler. Denizlispor'un yeni transferleri İbrahima Bangoura ve Djamal Berberoviç, imza töreninin ardından Denizlispor bayrağıyla basın mensuplarına poz verdi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 16:29:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?