2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli'ye Hollandalı forvet

Denizlispor, Hollanda'nın Sparta Roterrdam takımında forma giyen Darryl Roberts ile 3 yıllığına anlaştı.

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, kulüp binasındaki imza töreninde yaptığı konuşmada, takım için transfer konusunda geç kalındığı söylentilerine karşılık anlaşma sağladıkları futbolcularla en kısa sürede resmi sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Tobago doğumlu 25 yaşındaki futbolcunun forvet oyuncusu olduğunu belirten İpek, “Bu transfer inşallah Roberts'e ve bize hayırlı olur. Türkiye liglerinde fırtına gibi eseriz” dedi.

İpek, şöyle devam etti:
“Roberts, Sparta Rotterdam takımında geçen yıl forma giydiği 31 maçta 9 gol atmış ve 25 yaşında. Şimdi gündemimizde sadece kaleci meselesi var. Sağ ve sol kanatlara belki Türkiye'den, gelecek beklediğimiz 1-2 oyuncu alabiliriz. Santrafor özelliklerini taşıyan futbolcumuzu önümüzdeki günlerde daha iyi görebileceğiz. Denizli camiasına hayırlı olsun.”

Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden futbolcu Roberts, “Türkiye'nin en köklü kulüplerinden birine geldim. Türkiye'ye gelmeden önce de Türk futbolunu biliyordum. Hedefim, Denizlispor'da iyi yerlere gelip Avrupa'da oynamak” dedi.

Konuşmaların ardından başkan İpek ve golcü futbolcu Roberts, kendisini yeşil-siyahlı renklere bağlayan 3 yıllık mukaveleyi imzaladı.

AA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 15:28:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?