3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizli'ye kongre merkezi

DENİZLİ'YE KONGRE MERKEZİ YAPILACAK

Bir süre önce iş adamı Abdurrahman Karamanlıoğlu tarafından satın alınan Colossae Thermal Otel, yeni yapılacak kongre merkezi ile kongre turizminde önemli bir merkez haline gelecek.

Yeni yapılacak kongre merkezi ile ilgili Colossae Thermal Otel'de basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Vali Yavuz Erkmen, Colossae Thermal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Karamanlıoğlu ve Colossae Thermal Otel Genel Müdürü Şeref Karahan katıldı.

Abdurrahman Karamanlıoğlu, Denizli'yi çok sevdiğini ve Denizli'de ilkleri gerçekleştirdiklerini belirterek, "Kurmuş olduğumuz aile vakfı ile hayırlar yapıyoruz. Yeni yapılacak alanlar ile 80 kişiye daha iş imkanı sağlayacağız. Yeni yapacağımız yer 10 bin metrekare kapalı alan olacak ve bu alanda sağlık, güzellik ve kongre merkezi olacak" dedi.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen de yerli ve yabancı turistlere Denizli'yi olumlu bir şekilde tanıtmanın önemli olduğunu vurgulayarak, "Daha önce görüştüğümüzde bölgemiz için en noksan konulardan birinin kongre turizmi olduğunu söylemiştik. Kendisi otelin karşısındaki yeri satın aldı. Kongre turizminin yapılabileceği bir yeni ünite de planlama aşamasında. İnşallah bunu gerçekleştirecekler. Kongrelerin Denizli'de yapılabilecek olması bence Denizli turizminde çok önemli bir dönüm noktası olacak. Bugüne kadar

Antalya'da veya diğer illerde yapılan kongreler, bundan sonra buraya çekilebilecek. Bu Denizli için yeni bir başlangıç olacaktır. Temennimiz Abdurrahman Bey gibi diğer yatırımcılarımızın da bu anlamda yeni yatırımlar yaparak, bölgemizi bir kongre merkezi konumuna getirmesidir" dedi.

DENİZLİ'YE KONGRE MERKEZİ YAPILACAK
İHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2010 Pazar 19:37:00
Güncelleme :14 Haziran 2010 Pazartesi 09:48:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?