3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizli'ye özürlü nakil aracı

BAKAN KAVAF, ÖZÜRLÜ NAKİL ARACINI DENİZLİ BELEDİYESİ'NE TESLİM ETTİ

Minik Kalpler Derneği (Mika-Der) ve Galatasaray Kulübü'nün ortaklaşa alarak Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü'ne teslim ettikleri 4 özürlü nakil aracından biri, Denizli'ye verildi. Araç, Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın da katıldığı törenle Denizli Belediyesi'ne teslim edildi.

Özürlü nakil aracının teslimi dolayısıyla Denizli Huzurevi'nde düzenlenen törene Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Vali Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı. Vali Erkmen, aracın engelli vatandaşlar için özel olarak hazırlandığını ve Denizli'de hizmete sunulduğunu söyleyerek, Devlet Bakanı Kavaf'a desteğinden dolayı teşekkür etti.

Aracın huzurevindeki yaşlıların ihtiyacını gidereceğini dile getiren Erkmen, belediye ile yapılacak protokol ile il genelindeki tüm engelli vatandaşlarıın hizmetinin görülmesinde kullanılacağını ifade etti.

Bakan Kavaf ise, Mika-Der ve Galatasaray Kulübü'nün bakanlığa bağlı kurumlara yönelik destek kampanyaları düzenlediklerini, özürlü vatandaşların sandalyeleri ile birlikte bu araçlarda taşınabildiklerini, araçların Denizli, Kocaeli, İstanbul ve Ankara illerine verildiğini söyledi. Denizli'de özürlülerin taşıma işini Denizli Belediyesi'nin yaptığını ifade eden Bakan Kavaf, "Protokol ile aracın mülkiyeti bizde kalacak, kullanım hakkı ise Denizli Belediyesi'ne verilecek" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından özürlü nakil aracı kesilen kurdele ile hizmete sunulurken, Bakan Kavaf, Vali Erkmen ve Belediye Başkanı Zeybekci tarafından imzalanan protokol ile aracın kullanımı Denizli Belediyesi'ne devredildi. Törenin ardından Bakan Kavaf, Vali Erkmen ve Başkan Zeybekci huzurevi sakinleri ile sohbet etti.

BAKAN KAVAF, ÖZÜRLÜ NAKİL ARACINI DENİZLİ BELEDİYESİ'NE TESLİM ETTİ
BAKAN KAVAF, ÖZÜRLÜ NAKİL ARACINI DENİZLİ BELEDİYESİ'NE TESLİM ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2010 Cumartesi 13:19:05
Güncelleme :28 Ağustos 2010 Cumartesi 14:38:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?