2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

'Denizli'yi dünya kenti yapacağız'

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, seçim çalışmaları çevresinde halkla buluşmaya ve projelerini anlatmaya devam ediyor.

Bir tekstil fabrikasını ziyaret eden Belediye Başkanı ve AK Parti Denizli Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, çalışanların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Burada düzenlenen toplantıda 5 yılda yaptığı çalışmaları ve yeni dönem için hazırladığı projeleri anlatan Zeybekci, "Denizli'yi Ege'nin vizyon kenti yaptık. Yeni dönemdeki hedefimiz, Dünya Kenti Denizli'yi oluşturmak" dedi.

Denizli'de 2004 yılı ile bugün kıyaslandığında arada ne kadar fark olduğunu herkesin gördüğünü belirten Zeybekci, "Ankara yolundan Denizli'ye girdiğinizde çok şeyin değişmiş olduğunu göreceksiniz. Akhan-Denizli arası yol genişletildi, Pamukkale Kavşağı düzenlendi, Sevindik ve Dokuzkavaklar köprülü kavşakları yapıldı, Sevindik'e kapalı pazaryeri, Dokuzkavaklar'a kapalı spor salonu yapıldı, Bağırsak Deresi ıslah edildi. Yapılanların tamamını anlatmaya kalksak, Denizli'yi altüst etmemiz gerekecek" dedi.

Zeybekci, 5 yıl önce göreve geldiklerinde Denizli'yi Ege'nin vizyon kenti yapma hedefi ile yola çıktıklarını belirterek, şimdi ise Denizli'yi dünya kenti yapmak istediklerini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 11:34:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?