3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Deplasman kabusu bitmiyor!

Denizlispor, bu sezon 9. deplasman maçından da eli boş döndü.

Turkcell Süper Ligi'nde bu sezon sadece Konyaspor deplasmanından bir puan çıkarabilen Denizlispor, mutlak puan parolasıyla çıktığı Beşiktaş maçından mağlup ayrıldı. Roman Kratochvil'in kendi kalesine attığı golle sahadan 1-0 mağlup ayrılan Yeşil-siyahlı ekipte alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Teknik direktör Ümit Kayıhan, Beşiktaş maçında iyi futbol oynamadıklarını, sadece iyi mücadele ettiklerini söyledi. Beşiktaş maçına mutlak puan parolasıyla çıktıklarını, ancak maç boyunca kendilerine puan getirecek gol pozisyonu dahi bulamadıklarını belirten Kayıhan, "İyi futbol oynamadık, sadece iyi mücadele ettik. Beşiktaş karşısında gol pozisyonu bulmakta zorlandık. Bu tür maçlarda galip gelmek istiyorsanız önce gol pozisyonuna girmek gerekiyor. Ama biz bunu başaramadık. Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra forveti üçledik ve gol aradık, ancak başaramadık" diye konuştu.

Beşiktaş'ın 10 kişi kalmasından sonra biraz daha atak futbol oynadıklarını belirten Kayıhan, "Maçın son 15 dakikasında gösterdiğimiz mücadeleyi maçın tamamına yansıtmak zorundayız. Her iki takım için de iyi bir maç olmadı. Gol pozisyonu yoktu. Denizlispor'un gol pozisyonuna girme konusunda sıkıntısı var. Bu sıkıntıyı gidermemiz gerekiyor. En az iki futbolcu daha transfer edeceğiz" dedi.

Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Yeşil-Siyahlılar, Fransa'da top koşturan ve prensip anlaşmasına vardığı 2 yabancı oyuncuyu yarın Denizli'ye getirecek. Beşiktaş mağlubiyetiyle 15 puanda kalan Denizlispor, puan cetvelinde de 15. sıraya gerileyerek düşme hattına daha çok yaklaştı. Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde Salı günü kendi sahasında Ankaraspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, bu maçın hazırlıklarına hemen başladı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 14:24:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?