2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Deplasmanda ilk puan kaybı

DENİZLİSPOR YENİLMEZLİK ÜNVANINI SÜRDÜRDÜ

Adanaspor deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Denizlispor yenilmezlik ünvanını sürdürürken, deplasmanda ilk puan kaybını da yaşadı.

Bank Asya 1. Lig'in 10. hafta maçında Adanaspor deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılan Denizlispor, puanını 21'e çıkarırken, deplasmanda ilk defa puan kaybetti. Bundan önce oynadığı deplasman maçlarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Akhisar Belediyespor, Mersin İdman Yurdu ve Boluspor'u mağlup eden Yeşil siyahlılar Adanaspor'la 0-0 berabere kaldı. Bu sezon ilk defa gol atma başarısı gösteremeyen Denizlispor'da, golcü oyuncu Youla da ilk defa çıktığı bir maçta rakip fileleri havalandıramadı.

Geçen hafta Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehispor'u yenerek gruplara kalmayı başaran Denizlispor'un Adanaspor maçında yorgun olması dikkat çekerken, kaleci Evren yaptığı kurtarışlarla bir puanın alınmasında önemli rol oynadı. 10. hafta sonunda en yakın rakibi Orduspor'la arasındaki puan farkı ikiye inen Yeşil-siyahlı ekipte alınan bir puan moralleri bozmadı.

Adanaspor'un güçlü bir takım olduğunu ve maça iyi konsantre olarak çıkacağını bilerek hazırlandıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Rakibimiz beklediğimizden daha iyi bir oyun sergiledi. Özellikle ilk yarıda çok gol pozisyonuna girdiler. Biz galibiyet için sahaya çıkmıştık ancak rakibimiz daha üstün bir futbol oynadı. Galip gelemedik ancak deplasmanda aldığımız bir puanın çok önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy ise, deplasmanda alınan bir puanın küçümsenecek bir puan olmadığını belirterek, "Bundan sonraki maçlarda bu puan kaybını telafi etme imkanımız var. Denizlispor çok iyi bir takım ve 10 haftalık süreçte bunu gösterdi. Bundan sonra daha iyi oynayıp hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Denizlispor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2010 Pazartesi 11:43:04
Güncelleme :2 Kasım 2010 Salı 01:48:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?