2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Deplasmanda yine puan yok

Deplasmanda Kocaelispor karşısında 2-0 öne geçtiği maçta son saniyelerde yediği golle sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrılan Denizlispor'da büyük bir üzüntü yaşanıyor.


Geçen hafta ligde Kayserispor'u, hafta içinde de Fortis Türkiye Kupası'nda Konyaspor'u yenerek moral bulan Denizlispor, deplasman maçlarını kaybetmeyi Kocaelispor maçında da sürdürdü. 2-0 öne geçtiği maçı 3-2 kaybeden Yeşil-siyahlı ekip, 11 puanda kalırken, bu sezon çıktığı 6. deplasman maçında da galibiyet hasretine son veremedi. Şu ana kadar deplasmanda oynadığı 6 maçtan sadece Konyaspor deplasmanından bir puan çıkarabilen Denizlispor, Kocaelispor maçında ilk defa deplasmanda bir maçta 2 gol attı.

Denizlispor'un başında çıktığı ilk lig maçını kaybeden teknik direktör Ümit Kayıhan, ligde henüz galibiyeti olmayan Kocaelispor karşısında 2 farklı öne geçmelerine rağmen maçı kaybettiklerini belirterek, "Kayserispor ve Konyaspor maçlarında aldığımız 2 galibiyetle moralli olarak çıktığımız Kocaelispor maçını mutlaka kazanmak istiyorduk. Bunun için gerekli olan avantajı da yakalamıştık. Maçın ilk bölümlerinde 2 farklı öne geçtikten sonra rakibimizin paniklemesi gerekirken biz panikledik. Maçta bizi galibiyete götürecek pozisyonlar da bulduk, ancak değerlendiremedik. Kocaelispor beraberliği sağladıktan sonra maçı kazanmak için varını yoğunu ortaya koydu. Özellikle defansta yapmamamız gereken hatalar yaptık. Maçı kaybettiğimiz için üzüntülüyüz" dedi.


Bugünü dinlenerek geçirecek olan yeşil siyahlılar, Bursaspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.

iha
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2008 Pazar 14:27:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?